Imaginile cu Maria Macsim Nicoară moartă aruncă acum în aer ancheta! Au analizat în detaliu, iar ce au văzut e tulburător: „A fost altceva mult mai grav”

Mihaela Brooks, analist de investigații criminale în Toront, aruncă în aer toată ancheta făcută de polițiștii români. Cum a descris pas cu pas expertul moartea Mariei Macsim Nicoară. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în noaptea morții sale?

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a șocat pe absolut toată lumea. Nu vestea că aceasta a trecut la cele sfinte a fost motivul pentru care toți au rămas fără cuvinte, ci mai degrabă modul prin care aceasta a decesat.

Soțul artistei susține că totul a fost doar un accident casnic, iar din cauza consumul mare de alcool, aceasta a căzut pe scări și și-a dat ultima suflare. S-au tot vehiculat diverse ipoteze pe acest subiect, iar acum un expert FBI aruncă totul în aer. Iată ce s-a întâmplat, după părerea lui, în seara cu pricina. 

„Cazul ei trebuie schimbat în caz de violență domestică”

Familia mezzosopranei a fost nemulțumită de ancheta făcută de autoritățile din România, așa că a angajat expeți particulari care să se ocupe de caz, iar informațiile oferite de aceștia sunt pur și simplu incredibile și contestă tot ce au descoperit polițiștii români. 

”Cazul ei, cunoscut ca o «cădere pe scări din cauza alcoolului», trebuie schimbat în caz de violență domestică. Soțul a încercat, prin «scară», să scape de acuzațiile de violență.

Și în privința alcoolului consumat de victimă s-au luat în considerare doar declarațiile soțului (care nici măcar nu a fost de față acasă la socri), nu și cele ale martorilor audiați, exact ca la «căderea pe scări». Astfel, concluziile dosarului sunt concluziile date de soțul victimei. Numai că, ce să vezi?!, suplimentul de expertiză medico-legală realizat la cererea familiei arată că valoarea alcoolemiei la momentul internării este irelevantă, pentru că dezinfecția la locul recoltării probei s-a făcut cu alcool.
Deci, acuzațiile soțului că totul s-a datorat faptului că soția a băut prea mult nu stau în picioare.

Mai mult, chiar el însuși recunoaște că a băut în acea zi 3-4 beri de 500 ml, în condițiile în care mama sa spune că băiatul ei nu consumă alcool, având o boală care nu-i permite acest lucru (dar are grijă soacra să spună că nora bea).

Și acea boală, spun cercetătorii, îl face violent din cauza creșterii bilirubinei. În declarația ei, sora artistei a spus că ea i s-a plâns adeseori că a avut multe greutăți în familie din cauza consumului de alcool al soțului. Mai mult, odată cu apariția amantei în viața lui, a devenit și mai violent, amenințând-o că-i «va zdrobi creierii» dacă se ia de ea”, a declarat Mihaela Brooks – analist de investigații criminale.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„E ste plin de declarații contradictorii”

Se pare că s-a luat în calcul doar declarația soțului, care ar fi spus de-a lungul timpului mai multe versiuni diferite în ceea ce privește modul în care s-a petrecu așa-zisul accident. 

 Declarațiile soțului sunt demne de un scenarist care schimbă tot timpul evenimentele, pierzându-se la un moment dat printre minciuni. Ancheta la fața locului a fost începută foarte târziu în acest caz (după două zile), a fost incompletă (nu s-au făcut fotografii în camera victimei și la etaj, nu s-au pus întrebări lămuritoare în timpul audierilor, deși este plin de declarații contradictorii, nu s-au analizat probele biologice recoltate, s-au șters urme importante de către soț). Printre minciunile prin care soțul a încercat să distragă atenția de la cele întâmplate cu adevărat în acea noapte se numără și variantele vehiculate despre căderea soției în fața medicilor de la ambulanță, în declarațiile date anchetatorilor sau presei, în condițiile în care el dormea și nu a văzut ce s-a întâmplat (alunecare, cădere peste balustradă, pozițiile diferite în care spune că a găsit-o)”, a mai spus Mihaela Brooks.

Specialistul spune că s-a descoperit o nouă dovadă care schimbă complet datele cazului 

Citeste si: Tatăl Mariei Macsim Nicoară, în lacrimi! Bărbatul, disperat să afle adevărul despre fiica lui: „E cea mai mare durere...”

Mihaela Brooks exclude total posibilitatea unui accident casnic și susține că o dovadă, care ar dovedi acest lucru, a stat în tot acest timp chiar sub nasul anchetatorilor români. Se pare că în fotografii se vede o urmă de papuc pe gâtul mezzosopranei. 

Citeste si: Familia Mariei Macsim Nicoară a început să ancheteze moartea mezzosopranei pe cont propriu! Concluziile la care au ajuns sunt absolut înspăimântătoare: „Nu a fost o cădere pe scări”

”Prin mai multe simulări și experimente judiciare, pe baza logicii și legilor fizicii și bio-mecanicii, se poate constata că este exclusă o cădere pe scări, în urma căreia să se fi produs urmele de pe pereți și să ajungă pe covorul de la 70 cm distanță de scări. Deci, a fost altceva mult mai grav. Mai mult, prin fotografiile cu rezoluție îmbunătățită realizate de expertul FBI în laboratorul criminalistic din SUA, se vede și o urmă de papuc imprimată pe jugulară, ceea ce ridică alte semne de întrebare la care trebuie găsite răspunsuri prin continuarea anchetării acestui caz foarte complex”, a conchis Mihaela Brooks.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soțul Mariei Macsim Nicoară, declarații controversate despre moartea mezzosopranei: „Am auzit, dar n-am văzut că dormeam”

Prietena Mariei Macsim Nicoară, mărturisiri șoc după moartea mezzosopranei. Cum a decurs ultima conversație: "Era hotărâtă să pună punct relației"

Incredibil cum a decurs conversația dintre soacra Mariei Macsim Nicoară și operatorul 112: "N-a bătut-o soțul ei?"

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies