Imaginile groazei cu rămășițele lui Kobe Bryant, după ce trupul lui a fost identificat

Rămășițele lui Kobe Bryant au fost identificate, iar imaginile înregistrate de la locul în care s-a prăbușit elicoterul în care se afla alături de fiica sa, sunt terifiante.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Kobe Bryant a fost identificat la locul tragediei cu ajutorul unor amprente digitale, după mai multe ore de căutări. La fel s-a procedat și în cazul identificării pilotului Zobayan, ale antrenorului de baseball John Altobelli și ale antrenoarei Sarah Chester, care a murit în accident alături de fiica ei, de 13 ani, Payton.

Citeste si: Olivia Steer susține că a găsit leacul împotriva coronavirusului. Se poate prepara acasă, din câteva ingrediente

Citeste si: Livian a părăsit competiția Puterea Dragostei și a făcut un anunț șocant: „M-am despărțit de Bianca”

Citeste si: Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Citeste si: Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Imaginile groazei cu rămășițele lui Kobe Bryant, după ce trupul lui a fost identificat

Rămășițele umane s-au împrăștiat pe o rază de 200 de metri, în urma prăbușirii în mare viteză a elicopterului, potrivit anchetatorilor agenţiei americane însărcinate cu securitatea în transporturi (NTSB).
Mai mult, anchetatorii angenției americane au declarat astăzi că ancheta lor s-a terminat și că au transferat responsabilitatea poliției, după ce rămășițele trupului au fost colectate și evacuate pentru a fi analizate.

Gianna, fiica lui Kobe Bryant, în vârstă de 13 ani, care a murit alături de tatăl ei în accidentul teribil, nu a fost încă identificată.

fara descriere

„Anchetatorii încă lucrează la identificarea rămășițelor celorlalte victime”, a declarat un medic legist care se ocupă de acest caz.

Cadavrele au fost transportate înapoi în Los Angeles pentru autopsii, înainte de a le fi returnate familiilor.

Experții au folosit drone speciale pentru a găsi rămășițele pasagerilor și au încercat să refacă traiectoria elicopetrului. Anchetatorii efectuează interogatorii cu controlorii de trafic aerian pentru a încerca să stabilească cum a fost poosbilă o asemenea tragedie și au declarat că un raport final al anchetei va fi gata abia peste 12 luni. 

fara descriere

În prezent, locul tragediei este păzit de polițiști pe cai, deoarece mii de oameni merg la Calabasas ca să vadă unde a avut loc accidentul.

Elicopterul, un Sikorsky S-76B, s-a prăbuşit cu puţin timp înainte de ora locală 10:00 (18:00 GMT), duminică, într-un moment în care regiunea era cuprinsă de o ceaţă puternică. Aparatul decolase de pe plaja Newport (aproximativ 60 km sud de Los Angeles), unde locuia Kobe Bryant, îndreptându-se către Academia Mamba, un centru sportiv deţinut de starul NBA, situat la o distanţă de 135 km.

Autorităţile şi experţii iau în calcul pentru moment varianta unei manevre accidentale legate de ceaţă, mai degrabă decât posibile probleme mecanice. Aparatul nu avea cutie neagră, deoarece aceasta nu era necesară la acest tip de elicopter. Nu era echipat nici cu alarmă de altitudine, după cum a recomandat NTSB în mod repetat Agenţiei de Aviaţie Civilă a Statelor Unite, conform Agerpress. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate