Imaginile groazei! Tone de pământ, scoase cu basculanta din curtea criminalului din Caracal! În urmă cu o zi a fost adus un excavator! VIDEO

Tone de pământ sunt scoase cu basculanta de pe proprietatea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

Autor: A.V.

In articol:

S-au început săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă, criminalului din Caracal, cel care a luat cu mașina la ocazie două fete, le-a răpit, sechestrat în casa lui din Caracal, apoi le-a omorât.

În urmă cu o zi, s-a adus un excavator la locuința lui Gheorghe Dincă, pentru a se afla ce se află sub gropile de beton din curtea lui, dar și pentru a căuta alte probe.

Astăzi, basculanta prezentă la casa lui Gheorghe Dincă transportă tone de pământ, gunoaie și vegetație din curtea locuinței criminalului, în timp ce bărbatul se află la Tribunalul Olt pentru a i se prelungi măsura arestului preventiv.

Citeste si: Femeia violată de monstrul din Caracal, rupe tăcerea: „Mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal, unde Gheorghe Dincă a sechestrat și ucis două fete

Gheorghe Dincă a fost adus la Tribunalul Olt

El a fost adus în această dimineață la Tribunalul Olt pentru prelungirea arestului preventiv. La aproape trei săptămâni de la descinderea în locuința sa, criminalul din Caracal mai are o mulțime de informații de furnizat anchetatorilor.

S-a făcut expertiza oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă

S-a aflat ale cui sunt oasele găsite în liziera de lângă Caracal, în apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Conform Adevărul, victima este o tânără cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.

DIICOT anunță că după ce s-a făcut expertiza medico-legală a oaselor găsite în liziera din Caracal, care se află în apropierea casei lui Gheorghe Dincă, au origine umană, victima fiind o fată între 15 și 19 ani, însă alta decât Alexandra Măceșanu.

Comunicatul DIICOT

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", se arată în comunicatul DIICOT.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă, adus la Tribunalul Olt! Ce s-a întâmplat cu el

S-a făcut expertiza oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ale cui sunt și cine este victima

Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal, unde Gheorghe Dincă a sechestrat și ucis două fete

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies