Imaginile groazei! Un bărbat și-a luat 6 scaune în cap, picioare și pumni în gură, iar ce a urmat te lasă cu gura căscată

Un incident desprins din filmele de groază a avut loc într-un bar din România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat a încasat lovituri puternice, dar a reușit să scape viu. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie într-un bar din România, iar totul a fost surprins de camerele video.

Citeste si: Nelson Mondialu', show total în căminul conjugal! Soția i-a pus cina, dar Nelson a făcut ”moft” și și-a spart ceasul de aur cu ciocanul

”Scenariul” s-a petrecut astfel: un bărbat, îndrăzneț de altfel, a lovit un alt om cu pumnul, apoi a folosit tot ce avea în ”dotare„ pentru a-l ”nimici” pe celălalt din fața lui. Dar, cum universul ”complotează” împotriva unora, rolurile lor s-au inversat imediat. Un prieten al persoanei lovite a intervenit, lovindu-l pe celălalt bărbat de cel puțin șase ori cu scaunul în cap, apoi i-a administrat o serie de lovituri cu pumnii și picioarele.

Culmea!, la final, omul lovit în repetate rânduri, s-a ridicat pe propriile picioare și a plecat din bar.

Citeste si: Imagini horror! Dansatoarea Alexandra a fost bătută crunt de mai mulți bărbați, în Italia

O dansatoare româncă a încasat bătaie de la bărbați! Imagini HORROR cu Alexandra

Poliţia din Cremona, Italia, investighează un atac brutal comis împotriva unei dansatoare românce. Tânăra de 33 de ani a fost bătută de mai mulţi bărbaţi care au dat buzna peste ea în apartamentul de pe strada Volturno, regiunea Lombardia. Alexandra a depus o plângere la poliţie şi a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii care o arată umflată şi plină de vănătăi. Tânăra româncă le-a spus carbinierilor că mai multe persoane necunoscute au pătruns, miercuri, în apartamentul ei, şi au lovit-o fără milă. Femeia spune că a văzut doar umbra a doi bărbați, după care nu-și mai amintește nimic. 

Citeste si: Doliu în lumea sportului! O maratonisă cunoscută s-a spânzurat

Românca este dansatoare în cluburile de noapte

Alexandra, care lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Maggiore din localitate şi a fost externată a doua zi, joi, 7 februarie. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânăra a fost victima unei răzbunări. Nu este exclusă nici varianta unui atac având drept scop tâlhăria, mai ales că din poşeta Alexandrei lipsesc 200 de euro. Poliţia cercetează cazul pentru a identifica agresorii. Anchetatorii verifică şi imaginile susprinse de camerele de supraveghere de pe stradă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate