Imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! S-a văzut pe filmare cine spune adevărul, iar ea s-a dezbrăcat pentru a-și arăta vânătaia: „E proaspătă”

Au fost arătate la televizor imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! Pe filmare se vede exact ce s-a întâmplat între cei doi foști iubiți, iar ea și-a arătat vânătaia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andy, fostul iubit al Roxanei, și-a cerut scuze pentru faptul că a lovit-o pe aceasta într-un moment în care a lăsat furia să-i întunece judecata.

„Îmi cer scuze pentru gestul urât pe care l-am făcut. Nu se va mai întâmpla. Vreau să uite numele meu, să nu mai facă strategii pentru a mă scoate pe mine de aici. Nu o să se mai întâmple, îmi pare rau. Respect și atât”, a spus Andy, când Roxana a intrat în platou.

fara descriere

„A spus că am facut strategii să îl dau afară. Unde sunt dovezile? Și-a cerut scuze, am înțeles. El nu m-a atins cu piciorul. El m-a lovit cu piciorul. Eu așteptam să intru la interviu si el mi-a dat mare scuipat pe față. Eu am vrut să ripostez, că nu pot să stau când cineva mă scuipă pe față. M-am ridicat și m-am dus spre el și mi-a dat cu piciorul. Eu am vânătaie. Vreau să se vadă imaginile”, a spus Andy.

„Nu i-am dat in zona aia. Minte. I-am dat in fund”, a spus Andy.

Care este adevărul despre ce s-a întâmplat între Roxana și Andy

Pentru a se lămuri cine are dreptate în acest scandal pentru că Andy spunea că i-a dat un șut în fund, iar Roxana spunea că i-a dat în picior, pe ecran au apărut imaginile surprinse de camerele video. Ulterior Roxana a mers cu Andreea Mantea la baie pentru a-i arăta exact unde a fost învinețită de către fostul ei iubit.

fara descriere

„Este foarte vânătă și este o vânătaie proaspătă”, a spus Andreea Mantea când s-a întors în platou.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate