Imaginile pe care le vede doar Florin Salam! Roxana Dobre și-a arătat bustul Video

Relația dintre Florin Slaam și Roxana Dobre durează, deja, de ani buni, iar frumoasa parteneră de viață a manelistului a fost, de fiecare dată, cât se poate de decentă în aparițiile sale opublice, fostul fotomodel expunându-și cu mare atenție formele de invidiat pe care le are.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, zilele trecute, Roxana Dobre a făcut un gest care, cu siguranță, i-a lăsat pe toți mască, cu atât mai mult cu cât a expus mult mai multe lucruri decât o făcea chiar și în vremea care activa ca fotomodel.


In articol:

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Roxana Dobre lui Florin Salam? Manelistul, la un pas de infarct Video

Citeste si: Roxana Dobre, tratată ca o regină de Florin Salam. Ce mașină i-a luat manelistul

Citeste si: COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Mai exact, frumoasa parteneră de viață a lui Florin Salam s-a filmat întinsă în pat. Și, evident, în pat purta o ținută cât se poate le lejeră, suficient de lejeră pentru ca toți cei care au văzut filmarea să rămână cu gura căscată când vine vorba de formele Roxanei Dobre, bruneta arătând perfect după ce a născut, deja, de trei ori. 

Roxana Dobre
Roxana Dobre are forme de fotomodel

Doar că, parcă dorindu-și să arate că încă are un corp la care pot visa toți bărbații, Roxana Dobre a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Astfel, purtând o bustieră evident neîncăpătoare pentru bustul generos cu care a fost înzestrată, Roxana Dobre s-a filmat. Și cum bustiera era cam mică, la un moment dat, unul dintre sfârcuri și-a ”croit drum” afară, bruneta expunând celorlalți ceea ce vede doar Florin Salam în momente intime.

Roxana Dobre a născut trei copii alături de Florin Salam

Roxana Dobre a născut, deja, de trei ori, dar, cu toate acestea, pare să arate mai bine ca niciodată, bruneta reușind să impresioneze la fiecare apariție în public. Iar acest lucru pare să îl conștientizeze și Florin Salam care, de fiecare dată când are ocazia, laudă frumusețea partenerei sale de viață. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam despre Roxana Dobre.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

Florin Salam, romantic peste măsură cu Roxana Dobre

Florin Salam a devenit, din nou, naș! Imagini exclusive de la paranghelie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies