Imaginile pe care nu le-a văzut nimeni! Cum arăta Culiță Sterp în timpul transplantului de păr

Culiță Sterp a decis ca, odată cu împlinirea celor 28 de ani ai săi să își facă un cadou cu totul și cu totul deosebit, mai exact un al doilea implant de păr, necesar, din punctul lui de vedere, pentru a acoperi ”golurile” pe care le avea în zona frontală a capului.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Așa că, după ce i s-au anulat o serie de cântări din Paris, capitala Franței fiind în carantină din cauza coronavirusului, Culiță Sterp s-a programat la o intervenție de implantare de păr, la o clinică din Cluj.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, i-a pregătit acestuia o surpriză de milioane de ziua lui de naștere: ”Să te văd mereu zâmbind”

Citeste si: Culiță Sterp a împlinit 28 de ani astăzi! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere îndrăgitul artist: "28 de ani trecuți..."

 

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

După ce a anunțat pe rețelele sale de socializare că își va face o nouă intervenție, Culiță Sterp a ajuns săptămâna trecută, la Cluj, la medicul care s-a ocupat de podoaba lui capilară. Operația a durat 7 ore și i s-au pus 3500 de fire de păr în zona frontală. "Mă simt foarte bine. Nu a durut deloc", a spus cântărețul. De altfel, spun sursele noastre, Culiță Sterp a dormit mai tot timpul intervenției estetice.

"A fost o intervenție ușoară și putem aprecia încă de pe acum rezultatul. Pacientul va fi foarte mulțumit. Șapte ore a durat toată operația în care i-au fost transplantate 3500 de fire de păr. Va trebui să respecte anumite indicații medicale și să se prezinte la controale. I s-a făcut și un tratament PRP, cu plasmă, care îl va ajuta la vindecarea completă a pielii, iar țesutul dermal este stimulat să se regenereze", a spus medicul Mihai Motora, cel care a avut grijă de părul lui Culiță Sterp.

Culita Sterp
Culita Sterp a dormit in timpul interventiei

Mai mult, conform declarațiilor medicului, peste mai puțin de 6 luni, Culiță Sterp se va putea afișa cu o freză cu totul și cu totul nouă, părul cântărețului fiind, de acum înainte, suficient de bogat prin toate zonele capului pentru a fo aranjat așa cum își dorește.

Culita Sterp
Culita Sterp, la al doilea implant de par

Culiță Sterp nu e la prima intervenție de implant de păr

Deși are doar 28 de ani, Culiță Sterp are probleme serioase cu podoaba capilară, el nefiind la prima sa intervenție de acest tip. Mai exact, acum câțiva ani, în Turcia, Culiță Sterp a mai suferit un implant de păr, de acea dată în zona creștetutlui capului, părul artistului rărinduse extrem de mult.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Colaborare bombă în lumea muzicii! Pe cine a pus ochii Carmen de la Sălciua

Ella lansează piesă cu Culiță Sterp!? Ce spune despre colaborarea momentului: "El a fost primul care mi-a propus să facem o piesă"

Primele imagini cu Culiță Sterp după operație! Incredibil cum arată artistul în urma implantului: "S-a terminat cu..."

Mâine, se deschid uși pentru Scorpioni, Săgetători și alte 4 zodii. Vezi ce oportunități primiți

GEORGE SIMION, reținut de POLIȚIE! Informația momentului în România! S-a întâmplat în miez de noapte

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies