Imaginile pe care nu le-a văzut nimeni de la botezul fetiţei Elenei Băsescu! Eba a făcut show, pe ringul de dans, alături de Traian Băsescu VIDEO

Botezul fetiţei Elenei Băsescu, micuţa Anastasia, a fost, cu siguranţă, evenimentul monden al lunii, cu atât mai mult cu cât la creştinarea copilului au luat parte mai toate numele grele din showbiz.

Autor: Calin Perian

Doar că, în ciuda faptului că a fost o adevărată invazie de vedete, tot Traian Băsescu a fost cel care a luat ochii tuturor, fostul preşedinte al României fiind într-o formă de zile mari, comportându-se ca atare.

Astfel, pe lânfgă faptul că mai toată lumea şi-a dorit din toată inima o fotografie cu Traian Băsescu, fostul preşedinte fiind solicitat de toate vedetele feminine pentru un moment în care să fie imortalizaţi, cel care a ocupat prima

funcţie în stat, timp de 10 ani, a dovedit că ştie să se distreze ca nimeni altul. Şi, aşa cum era de aşteptat, Traian Băsescu nu a fost deloc inhibat de faptul că a fost preşedinte, el dansând întreaga noapte, fără să obosească. Şi, la un moment dat, a luat-o la dans şi pe Elena Băsescu, fiic alui cea mică, cea care i-a dăruit deja trei nepoţi, fostul preşedinte demonstrâd că are reale calităţi pe ringul de dans şi, conducând-o pe Eba în paşi de vals, poate face senzaţie, lumea aplaudându-i pe cei doi la scenă deschisă.

 

 

Zâmbind larg, de parcă ar fi fost în campanie electorală, Traian Băsescu nu s-a sfiit să ţină, la un moment dat, şi un discurs în care şi-a lăudat fiica, pe Elena, dar în care a explicat şi că bucuria de a fi bunic nu poate fi comparată cu nimic, doar că a făcut-o în stilu-i caracteristic, reuşind să îi facă să râdă pe toţi cei din sală.

Botezul fiicei Elenei Băsescu, unul cu adevărat spectaculos

Normal, pe lângă show-ul oferit de Traian Băsescu, botezul micuţei Anastasia, fiica Elenei Băsescu şi a lui Cătălin Tomată a fost unul cu adevărat spectaculos. Astfel, tortul fetiţei a fost fabulos, în ton cu evenimentul care a reunit toată "crema" Capitalei, şi l-a avut drept imagine pe unul dintre personajele de desene animate adorate de copii, simpaticul Tweety.

Meniul si aranjamentele florale au fost de asemenea de cinci stele, Elena Basescu fiind cunoscuta drept o femeie cu gusturi rafinate.
La botezul micuţei Anastasia au fost foarte multe persoane din showbizul românesc, printre care şi Lili Sandu, alături de iubit, Adelina Pestriţu, dar şi Codin Maticiuc.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Pestriţu, apariţie spectaculoasă la botezul fiicei Elenei Băsescu! Ce a observat, însă, o fană în fotografia publicată chiar de ea!

Cea mai tare fotografie cu Traian Băsescu! Fostul preşedinte, topit după nepoata cea mică

Traian Băsescu, prima declaraţie după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies