Imaginile verii: Inna, filmată la piscină! Cum arată de fapt vedeta fără filtre și photoshop? VIDEO EXCLUSIV

Inna este cel mai bine cotată cântăreață româncă pe piața externă dar și printre cele mai sexy. Cum arată însă în realitate artista, fără filtre și photoshop?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins imagini în premieră cu Inna la piscină. Cântăreața româncă face ravagii printre fani și impresionează cu clipurile ei în care este super-sexy, însă a venit și momentul adevărului. Imaginile arată adevărul gol-goluț: Inna aproape goală și fără machiaj de scenă.

După o analiză atentă, concluzia ar fi că Inna arată impecabil. Cu o siluetă de vis și cu forme bine-proporționate, Inna s-a făcut remarcată imediat în grupul de dansatoare alături de care a venit la piscină.

fara descriere
fara descriere

Show erotic oferit de Inna la piscină!

Atmosfera a devenit incendiară în momentul în care cântăreața a decis să se așeze pe burtă, oferind o priveliște de vis din spate. Simțind probabil privirile bărbaților ațintite către ea, Inna a început să-și miște fundul pe ritmul muzicii.

fara descriere

Citeste si: Inna, dezvăluiri de senzaţie despre viaţa ei! "Mi-a pus în valoare încrederea în mine" Vezi ce ne-a mai declarat vedeta, în exclusivitate! VIDEO!

Citeste si: Lino Golden, ”fratele” Faimosului Mario Fresh, a scos-o pe Andra la plimbare! Cei doi, greu de recunoscut după schimbările din viața lor VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Antonia are melodie nouă, „Matame”, în colaborare cu Erik Frank

În final, se poate spune că Inna are un fizic pe măsura succesului pe care-l are.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate