Imediat dupa despartirea de Teo, Iosef a rupt clubul in doua! Imagini fabuloase cu proaspatul  “burlac”! Sotul lui Teo a socializat intens cu o roscata toata noaptea!

Constantin Iosef a trecut rapid peste socul despartirii de Teo Trandafir. Sambata seara, barbatul in varsta de 45 de ani a “evadat” intr-un club bucurestean, vrand parca sa se razbune pe perioada in care a fost sotul devotat al uneia din cele mai cunoscute vedete din Romania.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereIosef a ales un club de fite din zona Barbu Vacarescu. Interesant este ca sotul lui Teo a venit singur in club si si-a ocupat o pozitie strategica intr-unul din sectoarele VIP ale discotecii, in imediata apropiere a scenei. Barbatul a stat aproape constant cu privirea spre  podiumul clubului, urmarind atent coregrafia si programul dansatoarelor. Din cand in cand, Iosef, care a stat toata seara cu un pahar de bautura in mana, a socializat cu cateva persoane din club. S-a oprit insistent asupra unei roscate, cu care a discutat in mai multe reprize. Spre dimineata, dupa ce si-a dat seama ca ora este destul de inaintata pentru un barbat de 45 de ani, Iosef s-a retras agale spre apartamentul sau din Colentina.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate