Imnul Coronavirus, compus de un bistrițean. Versurile au stârnit hazul tuturor

Un bistrițean ia în râs avertismentele referitoare la coronavirus și a compus un imn în ciuda isteriei naționale care a început de câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Flavius Buzilă, bistrițeanul trupei Hara, a compus imnul Coronavirus, ale cărui versuri au stârnit hazul internauților. Versurile sunt compuse pentru a mai descreți frunțile celor care au intrat în panică din cauza unei posibile epidemii. 

Citeste si: Ei sunt cei patru tineri care au murit în accidentul din Olt! Ultimul mesaj al Claudiei este cutremurător: "De toate vei mai găsi, numai timp nu"

Citeste si: Puterea Dragostei. Ella, asaltată de acuzații din partea colegilor: „25 de ani dacă durează emisiunea, ea stă și-l așteaptă pe Jador!”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri despre coronavirus: „Este periculos pentru oamenii...”

Imnul Coronavirus, compus de un bistrițean. Versurile au stârnit hazul tuturor

Imnul Coronavirus este compus de un muzician din Bistrița și cuprinde sfaturi esențiale pentru toți cei care se simt cuprinși de panică. Flavius Buzilă, bistrițeanul trupei Hara, a reușit să ilustreze într-o piesă de un minut, toată panica românească a ultimelor zile. Din melodia care a stârnit hazul internauților nu lipsește și imaginea celor care au dat iama în magazine și au golit rafturile cu alimente și produse de igienă. 

Machiat strident şi cu o mască la gură, bistriţeanul a luat chitara în mână, s-a aşezat în faţa camerei de luat vederi şi a interpretat balada care a stârnit hazul tuturor. 

„Eu în China m-am născut și ți-e frică că strănut. Fugi de-ți sare sufletul, că te prinde virusul!
Și crezi că dacă-ți pui mască
el n-o să te recunoască…?!
Fuuugi!”, sunt doar câteva dintre versurile compuse de muzicianul din Bistrița. 

 


Citește și:

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Român mort la muncă în Anglia, incinerat fără acordul familiei! Rudele au aflat abia după câteva săptămâni că nu mai au pe cine să îngroape și cenușa a fost aruncată

Pâinea neambalată, contaminată cu COVID-19! Cercetătorii lansează un avertisment pentru români

Roxana, o tânără de 19 ani din Suceava, a murit pe loc, zdrobită de o betonieră care circula neregulamentar, pe contrasens

Vești bune și pentru studenți! Ludovic Orban anunță că a fost alocată o sumă de bani și pentru tablete ce vor fi acordate studenților, pentru a fi prezenți la cursurile online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies