Împăcare BOMBĂ în lumea mondenă! Faimosul Yamato Zaharia, în brațele unei frumuseți cu care s-a mai iubit

Yamato Zaharia este, cu siguranță, unul dintre concurenții de la Exatlon care au smuls o groază de suspine din pieptul femeilor care i-au urmărit prestația din Republica Dominicană.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Discret din cale afară când vine vorba de viața lui, Faimosul Yamato Zaharia a decis, de puțin timp, să se afișeze cu noua lui relație. De fapt, una mai veche, dar întreruptă de participarea lui Yamato la Exatlon.

Citeste si: Faimoșii Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au lăsat luptele pentru fapte bune

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, întâlnire bombă, la Istanbul! A fost chemat, la discuții, de un star din Turcia

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Mai exact, de curând, Yamato Zaharia și Miruna, o domnișoară extrem de atrăgătoare, au decis să își mai dea o șansă, motiv pentru care formează, din nou, un cuplu. Iar asta, în ciuda scandalurilor care au avut loc în presă, apărute din cauza ocupației Mirunei din trecut.

Iar reîntâlnirea lor pare să fi lăsat în urmă tot ceea ce s-a petrecut, negativ, între Yamato Zaharia și Miruna, amândoi părând că se bucură la maximum de relația pe care o au.

Cu toate acestea, pare-se, cei doi au decis ca relația lor să fie reluată și să se dezvolte încet, încercând să fie cât mai discreți și să nu se afișeze la evenimente împreună, preferând să se bucure de momente de liniște.

”Am reluat legătura cu Miruna. Nu sunt foarte multe de spus acum, suntem în faza de început, ne reconstruim relația. Oricum, ne place amândurora să fim discreți, așa că tot ce pot să spun este că, acum, totul este frumos între noi.

Lasăm lucrurile să meargă și vom vedea ce se va întâmpla între noi, nu ne grăbim deloc ”, ne-a spus Faimosul Yamato Zaharia, în exclusivitate.

Faimosul Yamato Zaharia şi Miruna s-au despărţit înainte de plecarea lui la Exatlon

Înainte de a pleca la Exatlon, în Republica Dominicană, Faimosul Yamato Zaharia a luat o decizie dificilă. Mai exact, el a hotărât să se despartă de iubita lui, alături de care fusese timp de opt luni.

Motivul, ne-a explicat pe atunci, era legat de perioada lungă pe care urmau să o petreacă despărţiţi, împreună luând decizia de a vedea, în momentul în care luptăroul se va întoarce din Republica Dominicană dacă se mai pune problema unei relaţii între ei.

”Eu şi Yamato am luat o pauză în relaţia noastră, încă de acum două luni şi o să vedem ce o să fie când vine de acolo.

L-am felicitat şi i-am urat succes în competiţie şi atât. În momentul ăsta nu avem o relaţie. Şi corect ar fi să nu mai apară nimic despre mine şi despre viaţa mea privată având în vedere că eu nu mai sunt cu el”, ne-a spus, imediat după ce au apărut respectivele imagini în spaţiul public.

Mai mult decât atât, ne-a precizat frumoasa Miruna, între ea şi Yamato nu existau asemenea secrete. ”Ştia ce am făcut, nu m-am ascuns. Am renunţat la aceste activităţi cu mult timp înainte. Cred că cineva vrea să îi facă rău şi nu au cum altfel, decât să mă atace pe mine. Adică, din moment ce eu am renunţat nu mai sunt cu el, nu mă mai ocup cu asta, care e problema. Şi, oricum, nu cred că se pune problema să fi făcut alte lucruri, am făcut videochat, aşa cum, probabil, au făcut sau fac şi alte câteva zeci de mii de persoane. Oricum, nu am ascuns-o niciodată, din respect pentru ce înseamnă Yamato pentru mine, pentru relaţia frumoasă pe care am avut-o”, ne-a mai spus Miruna, la acea vreme, despre relația cu Yamato Zaharia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mario Mutu, dezvăluiri despre relația cu părinții săi: „Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza...”

Ce planuri de nuntă au Liviu Vârciu și Anda Călin? Iubita cântărețului a dat toate detaliile

Oana Roman, dezvăluiri despre relația cu mama ei! Cum se înțeleg, de fapt, cele două: „Am grijă de ea...”

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies