Împăcare bombă! Leo de la Strehaia și Dana Criminala și-au retras cererea de divorț!

Pașii făcuți spre împăcare au dat roade. Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt din nou împreună și și-au retras cererea de divorț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Dana Criminala și Leo de la Strehaia păreau unul dintre cele mai fericite cupluri, dacă ne luăm după fotografiile pe care cei doi le publică le rețelele de socializare. După o relație de trei ani presărată cu despărțiri și împăcări care au ținut primele pagini ale presei, Leo nu a mai suportat și s-a dus la Judecătorie, hotărât să se despartă oficial de partenera lui.

El a invocat drept motive de divorț diferența de vârstă dintre el și soția lui, starea precară de sănătate a mamei lui și decizia Danei de a nu mai locui împreună.

Citeste si: Kilogramele se topesc pe zi ce trece! Plușica de la Puterea Dragostei nu mai arată deloc ca atunci când era în emisiune

Citeste si: Costin Gheorghe, dezvăluiri şocante! "Am vrut să plec de trei ori de la Exatlon" Vezi ce a păţit "faimosul"! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Oana Roman, în pragul unei crize de nervi! Uite ce a păţit vedeta şi cum a reacţionat! "Am simţit că o să clachez psihic!" EXCLUSIV!

fara descriere

Leo de la Strehaia și Dana Criminala nu mai divorțează

Dacă, în urmă cu aproximativ două luni, Leo de la Strehaia și Dana Criminala păreau deciși să pună punct mariajului lor, acum lucrurile s-au mai schimbat. Cei doi soți au revenit la sentimente mai bune și și-au retras cererea de divorț de la Judecătoria Buftea.

„Dana și Leo au decis să renunțe la acțiunea de divorț. După o discuție extrem de serioasă, cei doi au revenit la sentimente mai bune și acum par să se iubească mai mult ca niciodată. Sunt fericiți împreună. Zilele trecute i-a vizitat și «Patroana» (n.r mama lui Leo) și, din câte știu eu, totul a fost bine. Se pare că mama lui Leo s-a împăcat cu ideea că fiul ei nu poate să stea fără Dana”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, conform Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate