Împăcare la Exatlon! Mirel Drăgan a făcut pace cu What' s Up! Ce şi-au spus faimoşii la o ieşire în oraş

După o serie de neînţelegeri avute în Republica Dominicană, Mirel Drăgan şi What's Up au revenit la sentimente mai bune în ţară!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Problemele de la Exatlon se rezolvă una câte una la finele show-ului! Dacă în Republica Dominicană, de multe ori, concurenţii au avut conflicte şi au ajuns în situaţii limită, din cauza stresului, oboselii şi condiţiilor inumane, ei bine, la revenirea pe plaiurile mioritice, lucrurile se schimbă radical. 

 
fara descriere

Un exemplu în acest sens este Mirel Drăgan! La începutul competiţiei, "faimosul" a avut câteva dispute verbale cu colegul sau, What's Up, ba chiar s-a ajuns şi la unele îmbrânceli! (am desluşit misterul, de ce se pălmuia Mirel Drăgan înainte de a pleca mereu pe traseu)

Mirel Drăgan a uitat de conflictele cu What' s Up de la Exatlon! ”Eu nu ţin supărare”

Toată lumea a crezut atunci că luptătorul şi cântăreţul nu vor mai reveni la sentimente mai bune niciodată, în condiţiile în care Mirel a şi rămas  în show destul de multă vreme.

fara descriereDin fericire, Mirel Drăgan a uitat conflictele de la Exatlon cu What's Up imediat ce concursul s-a terminat! La întoarcerea în ţară, el a luat legătură cu fostul coleg şi a ajuns la sentimente mai bune. "Eu nu ţin supărare. Ce a fost acolo, a rămas acolo. Până la urmă, nu ştiu ce s-a văzut în ţară, dar noi acolo, ne-a înţeles bine. E adevărat, ne-am şi contrat din cauza concursului, a nervilor, dar doar atât. Când m-am întors, l-am sunat, l-am invitat la o cafea în oraş şi am vorbit. Acum, chiar suntem prieteni", a spus Mirel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate