Împăcare neașteptată în showbiz-ul românesc! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după scandalul legat de divorț și acuzațiile de infidelitate

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mers împreună în vacanță, alături de cei doi fii ai lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt împreună la munte. Cei doi soți, alături de copiii lor, par mai fericiți ca niciodată și pregătiți să mai dea o șansă mariajului lor, în ciuda cuvintelor urâte pe caer și le-au aruncat.

Claudia Pătrășcanu a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de filmulețe în care apare alături de soțul ei, Gabi Bădălău, și cei doi fii ai lor, Gabriel și Nicolas. În imagini cei doi soți zâmbesc larg și se joacă alături de copii și par să fi lăsat în urmă scandalul din ultimele șase luni.

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Claudia Pătrășcanu a anunțat în august despărțirea de Gabi Bădălău

Citeste si: Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce s-a scris că, în plin divorț de Claudia Pătrășcanu, iubește din nou: „Singura mea iubire”

Claudia Pătrășcanu l-a făcut praf pe Gabi Bădălău

La cinci luni după anunțul despărțirii, Cladua Pătrășanu a decis să vorbească din nou despre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. În plin divorț, a povestit despre cum s-a schimbat soțul ei atunci când în viața lui a apărut o altă femeie.

„Adevăratele dureri sunt cele pe care le duci în tăcere şi în legătură cu care nu vrei să fii nici compătimit şi nici mângâiat. Omul pe care îl iubeam, cel pe care îl consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales şi căruia i-am dăruit doi copii superbi şi sănătoşi dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Implicarea, respectul, sentimentele lui nu mai existau, nu mai era acel bărbat căruia i-am dăruit totul, pentru care am renunţat la multe şi căruia i-am dăruit doi copii. Nu mai ştiam cum arată, cine este, ce vrea, de ce continuă să mă mintă din orice, de ce nu apărea când aveam nevoie de el. Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva.

Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără niciun rezultat. După multe insistenţe şi rugăminţi, chiar şi cererea unui divorţ amiabil, după alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”, a povestit Claudia Pătrășcanu pentru Ok! Magazine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare cu Gabi Bădălău: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"

Claudia Pătrășcanu, dezorientată și în mall, după divorțul de Gabi Bădălău Se plimbă cu o sacoșă în mână și își roade de zor un deget | VIDEO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies