Împăcarea anului! Simona Trașcă și Loredana Chivu au petrecut ca pe vremuri FOTO

Simona Trașcă și Loredana Chivu au îngropat securea războiului și au petrecut împreună de Paște.

loredana chivu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Loredana Chivu și Simona Trașcă au trecut printr-o ceartă în urmă cu câteva luni de zile, care ar fi dus la încheierea prieteniei lor. Cele două nu au dezvăluit motivul pentru care au decis să rupă de tot legătura de prietenie pe care o au de ani buni de zile.

Cu ocazia Sărbătorilor pascale, cele două au decis să îngroape securea războiului și să se împace.

După ce s-a întors din Dubai, Loredana Chivu  a decis să petreacă alături de mai mulți prieteni cu ocazia sărbătorilor. Cu această ocazie, cele două blondine din showbiz-ul românesc s-au reunit și au făcut pace. Ele au dansat împreună și s-au filmat îmbrățișate, în timp ce se distrau alături de mai mulți prieteni și lăutari. 

loredana chivu
Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au împăcat [Sursa foto: Instagram]
loredana chivu
Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au împăcat [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Ce spunea Simona Trașcă despre cearta cu Loredana Chivu

Deși nu au vorbit prea mult despre adevăratul motiv pentru care s-ar fi certat, în mediul online s-a zvonit că Loredana Chivu ar fi lăsat-o pe Simona Trașcă pentru Ana Maria Mocanu.

Simona Trașcă a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei ei, după anunțul „despărțirii”.

Citeste si: Simona Trașcă snopită în bătaie de propriul tată! Motivul este absolut halucinant: „Zicea că am ochii verzi și că nu sunt copilul lui”

„Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât.

Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume. Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea. Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut.

Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult”, a dezvăluit Simona Trașcă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Chivu, ironizată pe internet după ce și-ar fi editat doar fața într-o fotografie: ”Ce te-ai rușinat de la gât în jos”

Loredana Chivu a dat cărțile pe față și a spus cu ce se ocupă! Blondina deține o funcție înaltă într-o companie: „Voi nu știți că eu sunt...”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies