Împăcarea momentului, marca Puterea Dragostei! Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace: ”Când cafeaua aia?”

Două foste concurente de la Puterea Dragostei s-au împăcat, după ce au fost implicate în multe scandaluri!

Distribuie pe:

Autor: C.C.

Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace:
Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace: [Sursa foto: Instagram]


In articol:

Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace după mai multe discuții contradictorii pe care le-au avut de-a lungul timpului din cauza lui Bogdan Mocanu. Nu de puține ori, Andra a tras-o la răspundere pe Ana Lintaru, atunci când venea vorba de Bogdan. Fanii emisiunii știu de relația pe care Mocanu a avut cu Ana Lintaru și nu au încetat niciodată să le pună întrebări amândurora, referitoare la o posibilă poveste de dragoste. Atât Ana, cât și Bogdan au spus, de curând, că între cei doi nu există nimic. Totodată, ieri, Ana Lintaru a fost întrebată de un susținător dacă s-a împăcat cu Andra Volos. Răspunsul Anei a fost uluitor!

Citeste si: Cum a recompensat-o Viorel pe Vulpița, după ce aceasta l-a înșelat! Internauții i-au luat la rost: ”Doamne ferește de așa dragoste”

Citeste si: Un bărbat din Bârlad, salvat în ultima clipă, după ce prietenul său a alertat Poliția! Și-a luat adio printr-un live pe Facebook

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Livian a lansat o nouă piesă! Prima reacție a câștigătorului Puterea Dragostei sezonul 2: ”A apărut și a început nebunia”

Ana Lintaru și-a lăsat mască susținătorii

Frumoasa blondină nu a ezitat nici măcar o clipă să spună că s-a împăcat cu Andra și că o așteaptă să dea o cafea. Răspunsul oferit de Ana i-a surprins pe fanii Puterea Dragostei.

Da, îmi fac prietene noi. Te pup”, a spus Ana.

 Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace:
Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace:[Sursa foto: Instagram]

Ana Lintaru a fost atacată de multe ori în vlogurile Andrei Volos. Din gelozie, dar și în urma glumelor pe care Ana le făcea, cele două foste concurente de la Puterea Dragostei nu s-au înțeles niciodată. Deși Ana a spus de multe ori că între ea și Mocanu nu este nimic, Andra a fost deranjată pentru că blondina il menționa mereu pe Bogdan, pe pagina ei de Instagram sau în diverse Story-uri. Se pare că între cele două apele s-au liniștit și au lămurit problemele pe care le aveau din cauza lui Mocanu.

Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace:
Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace: [Sursa foto: Instagram]

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bernadett, atac direct la Bianca! Între finalistele de la ”Puterea Dragostei” nu mai e loc de ”Bună ziua”! Video

Seif și Denom Duduianu i-au salvat viața lui Salam! Drept recunoștință, manelistul i-a băgat la închisoare! Acum 3 ani, un interlop a sărit cu toporul la manelist iar clanul...

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Nelson Monidalu l-a luat ”la mișto” pe Tavy Puștiu, manelistul omorât în timp ce făcea live! ”L-a bocănit trenu' pe Tudy ăsta”

Gina Pistol a făcut un adevărat sacrificiu pentru a putea rămâne însărcinată cu Smiley! La ce a renunțat vedeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies