Stiri

Impact mortal, dupa ce un autobuz a fost lovit de tren. Patru copii au murit si peste douazeci au fost raniti

Patru copii au murit si peste 20 au fost raniti intr-un accident extrem de grav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Impact mortal, dupa ce un autobuz a fost lovit de tren. Patru copii au murit si peste douazeci au fost raniti
 
Accidentul a avut loc, joi seara, in sud-estul Frantei. Cel putin patru copii au fost ucisi, alte 7 persoane au fost ranite grav si 12 mai usor, dupa ce un tren a izbit in plin un autobuz scolar.
 
Coliziunea s-a produs la un pasaj de traversare a caii ferate. Potrvit martorilor, citati de BFM TV, soferul autobzulului a incercat sa treaca desi bariera era lasata, vehicolul a fost lovit in partea din spate si pur si simlpu s-a rupt de la mijloc. Copiii aveau intre 11-15 ani. Cel mai tanar ranit avea 8 ani, iar cel mai varstnic 15, mai transmmite BFM TV. Patru elicoptere au fost mobilizate pentru a transporta ranitii la spitalele din apropiere.
 
 
De altfel, autoritatile au pus in aplicare planul alb, un nivel de interventie in caz de urgenta ce s-a declansat si dupa atentatele din noiembrie 2015, de la Paris si Saint-Denis.
 
Presedintele Emanuel Macron a transmis un mesaj de condoleante familiilor indoliate si incurajari pentru familiile ranitilor. Premierul Édouard Philippe si ministrul Transporturilor ajung la locul tragedie, potrivit realitatea.net. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune