Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a încercat să-l împiedice să meargă la clinica de recuperare post-COVID: „Mergând la acea clinică s-a dus la moarte!”

Doru Gușman, impresarul regretatului interpret de muzcă populară spune totul despre problemele de sănătate ale acestuia.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani, weekend-ul trecut, pe 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21:00, din cauza unui șoc septic. Apropiații și membrii familiei nu-și mai revin din șoc, mai ales că artistul nu dădea semnă că se simte rău.

El trecuse prin infecția cu virusul SARs-CoV-2 fără măcar a știi că este infectat, dezvoltând o formă ușoară. A aflat că avusese COVID-19 în urma unui control medical, cțnd i s-a spus că unul dintre plămâni fusese destul de afectat. 

„Pe 20 octombrie am aflat împreună că Petrică avusese COVID-19. El făcuse niște teste și medicul l-a anunțat că e un om care trecuse prin această boală. Nu știuse până atunci. Ceea ce el considerase a fost o răceală banală, pentru care se tratase cu paracetamol și fervex, se dovedise a fi de fapt altceva.

Dar nu l-a chinuit foarte tare, fiindcă nici măcar stare febrilă nu avusese. O singură zi, își amintea el, parcă avusese o temperatură maximă de 37 de grade, atunci la sfârșit de septembrie, când a făcut boala cel mai probabil.

Însă l-a îngrijorat anunțul medicului, cum că plămânul drept e afectat și că va trebui să treacă printr-o perioadă de recuperare. Doctorul l-a încurajat, explicându-i că acesta e unul dintre efectele cele mai des întâlnite ale celor care trec prin boală”, a explicat Doru Gușman pentru playtech.ro.

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Doru Gușman: „Petrică, mergând la acea clinică, s-a dus la moarte!”

Astfel, Petrică Mîțu Stoian a ales să meargă la o clinică particulară de recuperare post-COVID. I-a comunicat și impresarului său intenția sa, iar Doru Gușman a povestit că s-a opus, însă artistul voia să se refacă după infecția cu virusul SARS-CoV-2, căci în luna ianuarie a anului următor ar fi trebuit să sufere o intervenție la inimă. 

Citeste si: Cum s-a fotografiat Petrică Mîțu Stoian în clinica privată unde se recupera post-COVID. Este ultima imagine cu el în viață

„Nu știu de unde a obținut informația legată de clinica cu pricina. De la cunoscuți, de pe Internet? Habar nu am și nu voi ști niciodată. Mi-am exprimat ușoare îndoieli, dar Petrică m-a asigurat că totul va fi în regulă.

Spunea că atmosfera din camera hidrobarică a clinicii unde mergea o să-l ajute să se recupereze mult mai repede. Petrică urma în ianuarie să suporte o intervenția la inimă, să i se schimbe o valvă, și probabil de aici graba lui de a se recupera cât mai repede cu plămânii. În fapt, Petrică mergând la acea clinică s-a dus la moarte!”, a mai dezvăluit impresarul. 

Adevăratul motiv pentru care Petrică Mîțu Stoian și-a pregătit locul de veci 

Se pare că artistul nu simțea că i se sfțrșesc zilele, ci doar a vrut să fie alături de bunul său prieten, care deja își cumpărase groapa. Astfel, el și-a pregătit în cel mai mic detaliu mormântul. Asta se întțmpla în luna august, iar zilele următoare urmează să fie înmormântat. 

Citeste si: Trupul neînsuflețit al regretatului artist Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

„Povestea asta cu presimțirea că va muri nu e reală. Nu e adevărată! Aveam planuri împreună și nu a făcut deloc referiri la moarte. Cât despre povestea cu locul de veci, aici e o altă poveste. A aflat că ne-am luat o groapă cu trei locuri. Și a venit și ne-a zis că vrea să fie alături de noi, atunci când va veni momentul.

În august, atunci s-a întâmplat asta, fiindcă am decis să placăm toate locurile de veci din Cimitirul Ungureni din Craiova. Acum, la câteva luni după ce am îngropat-o pe nevastă-mea, voi face același lucru și cu el, miercuri! Dumnezeu să-i odihnească!”,  a mai spus Doru Gușman pentru sursa citată mai sus. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican: "Nici mort nu îl lasă în pace"

Secrete de familie! Legătura neașteptată dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Helmuth Duckadam! EXCLUSIV

Ultimele cuvinte rostite de Petrică Mîțu Stoian înainte să moară! „N-am mare lucru”. Impresarul lui rupe tăcerea

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

ŞOC în România! Ce relație e între Prodanca și Kamara. S-a aflat totul. Reghe o să moară

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies