Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian mai are o afacere cu bijuterii pe care a mutat-o acasă la interpret! Firma nu mai are activitate de 9 ani!

Constantin Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, mai are o afacere în afară de firma pe care o deținea alături de regretatul interpret.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, mai are o afacere în afară de jobul de impresar pe care-l avea pe vremea când interpretul trăia.

Impresarul a înființat firma în 1994

Conform datelor de la Registrul Comerțului, Constantin Gușman este unic asociat și administrator al firmei Dubro Star SRL, cu

sediul la o adresă din Târgu Jiu și punct de lucru acasă la Petrică Mîțu Stoian, la Craiova.

Societatea are ca obiect principal de activitate ”comerțul cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate ” și ca obiect preponderent raportat în bilanț: ”comerțul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor” (vânzări prin comis voiajor, prin intermediul automatelor, cu livrare sau prin intermediul caselor de licitații).

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Mama lui Alin Gabriel, "copilul de suflet" al lui Petrică Mîțu Stoian, atac dur la adresa lui Constantin Enceanu: ”Dacă erați prieten adevărat, nu făceați asta”

Firma lui Gușman a fost deschisă în 1994, dar în ultimii 22 de ani nu prea a mai avut activitate. Mai precis, anul 2012 este ultimul în care Dubro Star a avut o mică cifră de afaceri (117 lei), pentru ca până în 2020, aceasta să raporteze cifre nule. Societatea are datorii de 6.250 de lei și nu are nici un angajat.

Mîțu Stoian era asociat cu soții Gușman

Ceva mai profitabilă pentru Gușman s-a dovedit asocierea cu petrică Mîțu Stoian în firma Petridor Music SRL (de la numele celor doi: Petrică și Doru). Inaugurată în 2017, aceasta a reușit o cifră de afaceri cumulată pe 4 ani de aproximativ 730.000 de lei, însă în 2020 a înregistrat o pierdere de aproape 100.000 de lei. Firma are ca obiect de activitate ”interpretarea artistică”.

Citeste si: Constantin Enceanu, prima reacție după acuzațiile făcute de mama lui Alin Gabriel, ”copilul de suflet” al lui Mîțu Stoian: ”Frățiorul meu cel bun”

Și soția impresarului, regretata Maria Gușman, era asociată cu interpretul într-o altă firmă, ”Petrică Mîțu Stoian SRL”. Cei doi erau parteneri cu drepturi egale, dar Maria Gușman avea și funcția de administrator al societății. Din 2012 și până în 2020, firma a depășit 1,1 milioane lei cifră de afaceri, însă în ultimul an fiscal raportat a avut încasări zero.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unde a mers Petrică Mîțu Stoian cu ceva timp înainte să moară? Alin Gabriel, băiatul lui de suflet, l-a însoțit: “Amintiri”

Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător trimis către fiul lui de suflet, în ultima conversație: "Mi-a scris vineri seara, cu o zi înainte de moartea lui"

De ce boală suferă mătușa lui Petrică Mîțu Stoian? Femeia trăiește dintr-o pensie extrem de mică, deși e considerată o mare artistă!

5 zodii vor depăși o perioadă grea. Leii vor depăși o perioadă grea din punct de vedere financiar

Veste SOC despre Alexandru Arșinel! Ce i s-a întâmplat marelui actor

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Va fi jale în România! Nimeni nu poate suporta așa ceva

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies