Impresarul Radu Groza, supărat! Epidemia face prăpăd în industria muzicală. ”Nu avem cum să organizăm spectacole, deci principala noastră sursă de venit s-a oprit! Suntem văduviți”

Radu Groza a vorbit despre problemele cu care se confruntă lumea artistică, după pandemia de coronavirus care a băgat și românii în case, la autoizolare

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Una dintre cele mai aglomerate perioade de spectacole este compromisă, după restricțiile anunțate, de la începutul lunii martie, de autorități, în încercarea de a evita răspândirea noului coronavirus. Inițial, s-a mers pe ideea ca activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane să fie interzise, fie că vorbim despre cele care se desfășoară fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a precizat Raed Arafat. Mai mult decât atât, situația s-a schimbat dramatic și s-a instaurat starea de urgență, astfel că, acum, niciun eveniment public nu va mai avea loc pe o perioadă nedeterminată.

Citeste si: Coronavirus: ce se intampla daca Romania trece de 2.000 de cazuri. Cum arata scenariul 4

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Sanitas Arad: Zece cadre medicale de la două spitale din judeţ, confirmate coronavirus

Citeste si: Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Lumea muzicală, aproape de un dezastru finaciar

În condițiile date, persoanele cu greutate implicate în lumea artistică au început să își spună punctul de vedere, mai ales că obiectul muncii nu mai există. De la manageri la artiști sau firme care sunt implicate în organizarea de evenimente, totul este trecut la capitolul dezastru, iar o măsură nu pare a fi luată în acest sens. Toată lumea stă acasă și nu se știe ce se va întâmpla în perioada următoare.

Radu Groza, declarație dură despre prăpădul din industria muzicală! ”Este dezastru și nimeni nu ne spune nimic”

Din acest motiv, oamenii au început să își expună, cu exemple concludente, punctul de vedere. Radu Groza de pildă, cel mai cunoscut impresar român, a ținut să ia atitudine și să spună concret ce se întâmplă în industria muzicală, și face o declarație dură despre prăpădul din industria muzicală! 

”Primele activități interzise înainte de a se instaura starea de urgență au fost spectacolele. Cele mai mari dificultăți sunt cauzate de faptul că în condițiile date, nu ne mai putem desfășura activitatea. Nu avem cum să organizăm spectacole, deci principala noastră sursă de venit s-a oprit! Din punct de vedere economic, suntem văduviți atât organizatorii, cât și artiștii, agențiile de ticketing, firmele care posedă scenotehnica, sunet și lumini, sălile de spectacol, hoteluri și restaurante. Este dezastru și nimeni nu ne spune nimic. Noi, managerii, trebuie să tragem un semnal de alarmă! Ce se va întâmpla cu noi în viitorul apropiat? Suntem plătitori de taxe, și chiar unele destul de mari, ce reglementări legale se vor face și în cazul nostru. Situația este dramatică și nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Trebuie să se găsească soluții! Înțelegem situația de criză, cu răspundirea coronavirusului, dar să gândim colectiv și în breasla noatră, artistică”, a declarat Radu Groza, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Ministrul Muncii a făcut anunțul! Noi măsuri în ceea ce privește șomajul tehnic. Ce s-a schimbat

Imagini emoționante. Mesajul transmis de coreeni pentru români, dintr-o fabrică de confecții din Asia

Ludovic Orban, noi declarații despre testarea aleatorie a 10.000 de bucureșteni: "Că selectăm noi oamenii sunt povești"

Premierul britanic Boris Johnson, testat pozitiv cu noul coronavirus

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies