Impresionant! Un copil în vârstă de 11 ani vinde în fiecare zi urzici pentru a-și întreține familia! Cum arată mâinile lui

Un copil în vârstă de 11 ani din Botoșani îi impresionează pe toți cei care îl văd ce face zilnic pentru a-și întreține familia. Ce a pățit micuțul în urmă cu o lună.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La vârsta la care cei mai mulți copii își doresc cel mai nou model de telefon mobil sau ultimul joc care a apărut pe piață, Alex este un copil sărman care a impresionat pe toată lumea datorită modestiei sale.

Copilul are o poveste de viață extrem de tristă și poate fi un exemplu de viață pentru multe persoane.

Puștiul în vârstă de 11 ani nu mai știe ce este copilăria, după ce părinții săi s-au despărțit. Pentru a se întreține, copilul vinde urzici în Piața Centrală din Botoșani. La scurt timp după ce mama lui a băgat divorț de tatăl său, bărbatul a murit.

Citeste si: A ajuns la spital, după o partidă nebună de sex! Medicii s-au crucit când au văzut-o, ce i-a făcut partenerul

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Citeste si: Ultimă oră! Relu Brotan, grav bolnav! Sunetistul Iris și Holograf susține că a fost abandonat de colegi

„Mama a dat divorț de dânsul pentru că bea și se certau și el într-o seară când a băut, era frig, nu a făcut focul și a murit. Acum vreo 30 de zile”, le-a dezvăluit copilul celor de la botosaneanul.ro.

Câți bani câștigă Alex din vânzarea urzicilor

Din vânzarea urzicilor, Alex câștigă în jur de 50 de lei, maxim 100 de lei. Banii ajung la familia sa. Sunt cheltuiți pe mâncare și alte lucruri necesare. Toți cei care îl întâlnesc sunt impresionați de mâinile muncite ale copilului care petrece ore întregi pentru a culege urzicile pe care le vinde.

fara descriere

„Eu am început să vând de la 10 ani. Îi dau lu’ mama și cumpără haine, mâncare. Noi o ajutăm la treabă Cel mai mare vis al meu este să găsească mama de lucru. Acum am venit să facem bani ca să poată să se angajeze și după aceea nu mai venim. Mama a lucrat la croitorie”, a spus Alex.

Mama copiilor se numește Ana Crăciun și locuiește în satul Cerchejeni, comuna Blândești. Cei care vor să ajute această familie necăjită o pot contacta pe mamă la numărul de telefon 0742941972.

 

Sursa foto: botosaneanul.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate