Impresionează-l pe Giordan Watson cu ce faci tu acasă, iar Superbet de premiază! Intră în campania #SuperStamAcasa, pe Facebook și pe Tik Tok!

De Gigi Stancu, Superbet. Giordan Watson este un nume imens al baschetului românesc, iar jucătorul campioanei CSM Oradea, unul dintre ambasadorii de marcă ai Superbet, te provoacă și pe tine să fii mare!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tot ce trebuie să faci este să arunci împreună cu el la coșul cu distracții, pe care fiecare îl aveți acasă, și să faci din marți și miercuri două zile de senzație. La finalul lor, jucătorul născut la Detroit va decide care dintre voi merită voucherul Emag în valoare de 500 de lei și eventuala primă din contul online Superbet, dacă cel care va câștiga are unul.

Intră în campania #SuperStamAcasa, pe Facebook și pe Tik Tok! Superbet îți oferă premii consistente pentru ca timpul tău să zboare frumos în această perioadă!

Răspunde la provocarea lui Watson printr-un video-comentariu la postarea de pe Facebok/Superbet!

Mecanismul concursului derulat de Superbet prin intermediul ambasadorilor săi este simplu și la îndemâna tuturor celor care au împlinit deja 18 ani. Trebuie doar să intri pe Facebook și să dai like paginii Superbet. Acolo vei găsi provocarea deja lansată de Giordan Watson în campania #SuperStamAcasa, iar la comentariile ei trebuie să postezi până miercuri, 8 aprilie, la ora 17:00, cel puțin un filmuleț cu o activitate tare pe care o faci tu acasă. Și e gata. După expirarea termenului limită, starul lui CSM Oradea, echipă sponsorizată în acest sezon de Superbet, va analiza atent toate filmulețele și îl va declara câștigător pe cel care i-a plăcut cel mai mult. Dacă ești tu acela, atunci află că vei intra tot online în posesia premiului, fie că e vorba doar de voucherul Emag, fie că ai și avantajul unui cont online Superbet și mai primești 500 de lei și acolo.

Postează pe cele două platforme sociale câte filmulețe vrei! Te așteaptă un voucher Emag de 500 de lei și încă 500 de lei în contul online de Superbet, dacă ai unul.

Nu uita să urci filmulețul și pe Tik Tok! La final ți-am pregătit un premiu special!

Campania #SuperStamAcasa se desfășoară și pe platforma online Tik Tok, cu specificația că acolo oferim un singur premiu, la finalul concursului, pe 15 aprilie. Dă follow @Superbet.ro pe www.tiktok.com/@superbet.ro, pune video-ul cu hashtag #SuperStamAcasa și tag @Superbet.ro. În cursă vor intra toate filmulețele postate de-a lungul concursului, iar recompensa e una superspecială. Pe lângă voucher-ul Emag în valoare de 500 de lei și cei 500 de lei din contul online Superbet, respectivul va avea ocazia unei întâlniri față în față cu Ilie Dumitrescu, noul ambasador de brand Superbet. Desigur, acest lucru se va întâmpla imediat ce se va putea, după încheierea stării de urgență!

Stai cu ochii pe Facebookul Superbet! Alți ambasadori vor lansa provocări în campania-concurs #SuperStamAcasa.

Timpul zboară frumos cu Superbet și împreună trecem prin toate. Ne găsești pe site și pe aplicația de mobil descărcabilă de pe SuperbetMobile.ro. Vino online!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate