In 115 sectii de votare din tara s-a depasit procentul de 100% de prezenta la vot! Vezi unde au votat de sase ori mai multi alegatori decat erau pe liste!

Ieri, in Romania, au avut loc alegeri prezidentiale. Prezenta la vota a romanilor nu a fost extrem de mare, dar incurajatoare. 52,31% dintre cetatenii cu drept de vot s-au prezentat la urne.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierePotrivt datelor centralizate de cei de la Biroul Electoral Central, in 115 sectii de votare din tara s-a depasit prezenta la vot de 100%.

Pe locul 1 in acest clasament se situeaza localitatea Paltinis din judetul Sibiu. Acolo s-a inregistrat o prezenta la vot de 600%. Procentul pare mare, dar in realitate, aici, si-au exercitat dreptul la vot 162 de persoane. Pe listele acestei localitati sunt inscrise 27 de persoane, iar restul de 155 de oameni care au votat sunt turisti ce au petrecut week-end-ul in zona.

Pe locul 2 se situeaza satul Ugrutiu, comuna Dragu, judetul Salaj. Aici prezenta la vot a fost de 300%. Ultima pozitie din top este ocupata de sectia 180 din Mehedinti, organizata la gradinita din Ostrovu Mare, unde prezenta la vot a fost de 271%.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate