În această seară, de la ora 20:00, are loc PREMIERA serialului “HERCAI”, Reyyan, nevoită să plătească pentru greșelile trecutului

Reyyan, tânăra și frumoasa fată a familiei Șadoglu, a simțit, încă din copilărie, că este captivă în propria-i viață.

Autor: Amalia Florea

 Pentru frumoasa Reyyan, care trăiește alături de mama ei, Zehra, și tatăl vitreg, Hazar, în conacul bunicului Nasuh, viața este un coșmar care pare că nu se va termină niciodată. Singurele bucurii ale frumoasei Reyyan sunt surioara ei cea mică, Gul, pe care o iubește nespus de mult, și Albăstrel, singurul ei prieten … cabalin. Întâmplarea face că, într-una din diminețile în care <se furișează> afară din conac, împreună cu Albăstrel, pentru plimbarea lor obișnuită, Reyyan are un accident.

Cel care se face vinovat de teribilă întâmplare este Miran Aslanbey, un tânăr chipeș și ambițios care, deși acum face parte dintr-o familie înstărită, el ascunde o poveste de viață tulburătoare. Tânărul se îndrăgostește iremediabil de Reyyan și își dorește că frumoasă față să-i devină soție, însă acest lucru nu este agreat de bunicul Nasuh care nădăjduiește să o căsătorească, mai întâi, pe nepoata preferată, Yaren.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cum Yaren este îndrăgostită de ani buni de Miran, aceasta așteaptă, cu sufletul la gură, ca tânărul chipeș să vină să o pețească. Nimeni nu știe, însă, că trecutul trist al lui Miran are legătură strânsă cu familia Șadoglu, iar tânărul plănuiește o răzbunare cruntă asupra acestora.

În plus, în toată această poveste teribilă, frumoasa Reyyan va fi cea asupra căreia se vor abate o serie de alte mari dificultăți, cărora va trebui să le facă față, și să le învingă, pentru a-și schimbă destinul.

Nu pierdeți ast ă zi, de la ora 20:00, premiera serialului ”Hercai”, la Kanal D, o producție fascinantă, care va emoționa atât prin trăirile personajelor, care vor fi de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Faimoșii câștigă miza fabuloasă a jocului de comunicare de la Survivor România. Zanni aduce punctul victoriei. „A strălucit ca un diamant!”

Semifinala Chefi la cuțite 2021. Cine sunt primii concurenți care se califică în semifinala sezonului 9

Cucu, mesaj neașteptat pentru Elena Marin. Incredibil ce i-a putut spune Faimoasei: "A exagerat..."

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies