În această seară, de la ora 20:00, într-o nouă editție a emisiunii “O nouă șansă”, Povestea cutremurătoare a unei mame singure, care și-a pierdut fiica

Autor: Amalia Florea

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, Andreea Mantea intră în casele telespectatorilor Kanal D cu o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, ce ne va dezvălui  povestea cutremurătoare, plină de emoție și dramatism a unei mame care și-a pierdut fiica.

Sâmbăta aceasta o vom cunoaște, prin intermediul emisiunii „O nouă șansă” pe Lucica, o mamă singură care a avut în grijă propria fiică, Alina, dar și pe fata vitregă a fostului bărbat, Ramona.

Ca orice om, Lucica a fost supusă greșelilor în viață, însă pe una dintre acestea nu și-o poate ierta.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Lucica îi va împărtăși Andreei Mantea povestea ei și a fiicei sale Alina, pe care a pierdut-o... Lucica se simte vinovată de tot ceea ce s-a întâmplat cu fata ei și vrea să-i ceară iertare, chiar dacă pare tardiv.

Încă de când avea 13 ani, Alina încerca să-i spună mamei ei că tatăl vitreg avea un comportament deviant, că se simțea stânjenită și abuzată de acesta, însă femeia nu a crezut-o niciodată, pentru ca în cele din urmă, după ani buni de suferință, sub povara rușinii și a deznădejdii, Alina să ia o decizie teribilă.

„<O nouă șansă> mă face să mă simt împlinită, de foarte multe ori, pentru că prin această emisiune am șansa să ofer speranță unor persoane care au cunoscut deznădejdea,

care au suferit mult prea mult. Această suferință vine, de foarte multe ori, din greșeli pe care aceste persoane nu au vrut să le facă, iar dacă acestea într-adevăr se căiesc, merită <O nouă șansă>. Este emoționant când cineva care nu te cunoaște vrea să vină să-ți împărtășească durerea, vrea să-și deschidă sufletul în fața ta să-ți spună prin care trece” , spune Andreea Mantea.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Berna, fosta concurentă de la Puterea dragostei, poezie de dragoste pentru fostul ei iubit?! „Cel mai frumos bărbat nu există fără tine”

Carmen de la Sălciua a devenit ținta criticilor pe internet, după ce s-a afișat de mai multe ori cu aceeași geantă: „Mai schimbă și tu poșeta”

Dodo, motivul pentru care tatăl nu apare în actele copilului ei: „Nu a fost și nici nu este prezent în viața de zi cu zi”

Horoscop 6 Decembrie 2021: Balanțele sunt puse pe schimbări majore

Armata obligatorie în România? Adevărul despre legea care a pus pe jar milioane de români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies