In aceasta seara in "Tradarea": Mete, vanat de politie! Nu pierde serialul tau preferat, azi, de la 20.00, la Kanal D

Situatiile conflictuale se adancesc in episodul din aceasta seara al serialului “Tradarea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereIncendiul provocat de Mete are urmari grave asupra tuturor membrilor familiei sale, dar mai ales asupra micului Osman, care priveste ingrozit casa cuprinsa de flacari. Politistii reusesc sa-l salveze pe Ali din casa incendiata, dar nu si pe Mete, care refuza categoric ajutorul acestora.

Inima de mama indurerata nu o lasa pe Cemile sa-si abandoneze fiul si patrunde in casa pentru a-l salva. Acestia reusesc sa iasa teferi din casa in flacari, insa Mete este acuzat de catre Caroline ca a incendiat casa intentionat. Baiatul reuseste sa scape din mainile politistilor si este ajutat sa se ascunda de catre profesoara de muzica.

fara descriereRamasi pe drumuri, Cemile impreuna cu ceilalti copii si fosta soacra se adapostesc temporar in casa unei vecine, in timp ce Ali se muta cu Caroline la un hotel de lux, fara a-i pasa de soarta copiilor sai.

fara descriereCuprins de remuscari, Ali se gandeste la trauma suferita de Osman si ii cere lui Cemile sa i-l dea in grija pe mezinul familiei. Femeia este socata sa auda o astfel de propunere din partea tatalui copiilor ei, care vrea sa-l ajute doar pe fiul cel mic, pe ceilalti ignorandu-i.

Ce urmari devastatoare are incendiul asupra familiei Akarsu si ce solutii va gasi Cemile pentru a-si pastra cu demnitate rolul de mama, puteti afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate