Vedete

În această seară, la “Vulturii de noapte”, una dintre cele mai sexy vedete recunoaşte: “Nu am întâlnit marea dragoste”

O seară spectaculoasă se anunţă astăzi, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, unde Victor Slav, Bursucu’ şi Cătălin Cazacu îi au ca invitaţi pe Roxana Vancea, Simona Florescu, Florin Petrescu “Axinte” şi Marian Drăgulescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Atmosfera se destinde instant, odată cu intrarea în scenă a lui Marlene, artist acrobat, care prezintă un număr special, pe scena “Vulturii de noapte”.

Inspiraţi de reprezentaţia artistică exemplară a talentatei Marlene, Victor Slav şi Bursucu lansează provocarea serii pentru frumoasa Roxana Vancea.“Pentru toţi bărbaţii care au visat la momentul ăsta … “ spune Bursucu’, chiar înainte ca Roxana Vancea să înceapă show-ul, pe ritmurile melodiei “You Can Leave Your Hat On”.

Momente absolut fabuloase se petrec pe scena “Vulturii de noapte", mai ales că în momentul artistic al Roxanei Vancea, Cătălin Cazacu va avea un “rol” cheie.


Fără doar şi poate această seară este a Roxanei Vancea care atrage toată atenţia când, întrebată de Bursucu cum arată, pentru ea, marea dragoste, frumoasa vedetă mărturiseşte: “Nu am întâlnit, încă, marea dragoste!”

Nu rataţi un show de poveste, înţesat cu declaraţiile incendiare ale vedetelor, în această seară, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, la Kanal D.


De săptămâna aceasta, late night show-ul moderat de Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Bursucu’ va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 23:15, imediat după “Exatlon”. 

Galerie foto  Urmatorul articol