În această seară, Teo Trandafir, luată la întrebări de fosta sa elevă, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Dacă știi că se află ceva acolo, în tine, pentru care merită să mori, dă-i înainte cu tupeu”

În această seară, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată la ora 23:15, la Kanal D, Teo Trandafir va răspunde la întrebări sensibile despre vasta carieră și viața personală.

Teo Trandafir, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Autor: Ana Maria

Prezentatoarea emisiunii “Teo Show” a mărturisit că întâlnirea cu Denise Rifai, pentru realizarea interviului maraton, nu a fost ocolită de emoții, cu atât mai mult cu cât Teo Trandafir i-a fost jurnalistei mentor la școala de televiziune.

“Sunt un om extrem de disciplinat, așa că mi-am folosit toată arta mea învățată în anii de radio și TV că să mă înscriu cu răspunsul în două minute, așa cum cere regulamentul emisiunii; asta însemna că aveam două elemente de dificultate: acuratețea răspunsului și durata lui.

Îmi imaginez că nici poziția lui Denise Rifai nu a fost foarte comodă, pentru că noi ne știm de niște ani, eu i-am fost profesor la școala de televiziune și să îți iei un fost profesor la întrebări parcă nu îți este la îndemână... De ce să nu recunosc că am trăit vreo câțiva ani buni foarte intens. Oamenii care trăiesc astfel au lucruri de spus”, spune Teo Trandafir.

Citeste si: Teo Trandafir, în cel mai provocator interviu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Mândră de rezultatele foștilor elevi, Teo Trandafir le urmărește și acum traseul profesional.

Iar întâlnirea cu Denise Rifai a fost, cu siguranță,  una emoționantă.   

“Sunt mai mult decât mândră de copiii mei, i-am adus aminte și ei (n.r. Denise Rifai) anumite lucruri; am întrebat-o dacă își amiteste unde stătea și ce am întrebat-o prima dată. Lucrurile se întâmplau  undeva în anul 2007. Mi-a răspuns că își aduce aminte că îi era teamă. E, uite că acum s-au inversat lucrurile,  îmi închipui că și pentru ea a fost  o experiență emoționantă.

Eu am fost extrem de mândră, cu atât mai mult cu cât unul dintre crezurile  cu care îi trimit pe elevii mei în viață este acela că dacă știi că se află ceva acolo, în tine, pentru care merită să mori, da-i înainte cu tupeu. Denise  a avut mereu încredere în ea însăși. Și atunci, restul vine de la sine”,  a continuat Teo Trandafir.

Nu ratați, în această seară, de la 23:15, un interviu maraton, extrem de  emoționant,  cu Teo Trandafir invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” : “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

Iubitul lui Emily Burghelea a publicat prima fotografie cu fetița lor. Mesajul emoționant postat de proaspătul tătic: ”A zâmbit de la început”

Lucian Mîndruță, apel către Tzanca Uraganu. Cum sună ”maneaua” campaniei de vaccinare: ”Am seringă, am valoare și nici mâna nu mă doare”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Alexandru Arșinel și soția sa, internați de urgență la spital din cauza COVID. Cei doi erau vaccinați. Primul anunț al actorului

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies