În același timp în care Alexandra era cautată de polițiști, o altă adolescentă răpită suna disperată la 112

O adolescentă din București a sunat la 112 în același timp în care Alexandra era căutată de polițiștii din Caracal. Fata a fost scăpată din mâinile proxeneților care o răpiseră.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O adolescentă de 17 ani din București a trecut printr-o experiență traumatizantă, dar care a avut un final fericit. În aceeași dimineață în care polițiștii o căutau pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Caracal, ea cerea ajutorul polițșiștilor. Din fericire, ea a scăpat cu viață mulțumită agenților din zonă.

Adolescneta de 17 ani a fost răpită și violată de proxeneți și se afla într-o casă din București, fără a ști însă adresa exactă. Polițiștii au reușit, însă, să facă o localizare aproximativ, pe o rasă de trei kilometri, relatează Spynews. După ce ea a sunat la 112 și le-a spus agenților de polițșie tot ce știa despre zona în care se afla, ei au reușit să o găsească.

Zece polișiști s-au mobilizat și au găsit-o pe fata din București după ce au cercetat întreaga zonă. Nu a durat decât o oră până când au dat buzna în casa proxeneților, acolo unde copila era ținută fără voia ei și obligată să întrețină relații sexuale cu persoane necunoscute.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate