In Anglia se poate paria pe alegerile din Romania

Alegerile parlamentare din 9 decembrie ar putea sa-i imbogateasca pe amatorii de pariuri inspirati. O agentie de pariuri din Marea Britanie ii ispiteste pe jucatorii sai sa isi incerce norocul si sa ghiceasca rezultatele votului din tara noastra.

Distribuie pe:

fara descriereIn viziunea bookmakerilor englezi, Uniunea Social Liberala este favorita la castigarea scrutinului de duminica, 9 decembrie. La o cota de 1.01, doar o suma fabuloasa pariata pe USL ar putea aduce in cont un profit bunicel. Din punct de vedere al cotelor, PDL, care e pe locul doi in topul favoritilor, ar mari suma pariata de 20 de ori. Sansele cele mai mici la alegerile parlamentare de duminica le are UNPR, cu o cota de 200. De remarcat este ca englezii ii considera pe membrii PP-DD cu sanse mai mari decat pe politicienii ARD.

Introducerea alegerilor parlamentare din Romania in grila casei de pariuri din Marea Britanie ar putea creste numarul votantilor romani. Spre exemplu, daca pana acum o persoana nu era interesata de deznodamantul alegerilor, acum, daca a pariat, se va prezenta la urne pentru a-si sustine miza cu stampila.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate