Paparazzi

In cautarea unui angajament, Ioan Andone se distreaza cu prietenii! Uite-l pe "Falcos" prins intr-o discutie cu un amic "spumos" VIDEO

Ioan Andone nu are inca un angajament ferm, pentru ca negociaza la sange cu orice echipa care il oferteaza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


In cautarea unui angajament, Ioan Andone se distreaza cu prietenii! Uite-l pe "Falcos" prins intr-o discutie cu un amic "spumos" VIDEO icon photo

”Mi-e dor sa antrenez. Tratative si negocieri tot am avut. Am fost aproape sa semnez cu echipe din Kazahstan si Iran. Cu formatia din Kazahstan am discutat aproape trei luni. Din Romania n-am avut nicio oferta. Imi trebuie o echipa pe care s-o construiesti pentru cupele europene, nu poti sa te duci oriunde”,  declara recent Ioan Andone, antrenorul de 57 de ani ramas momentan fara angajament.

In pauzele dintre negocieri, cel supranumit "Falcosul" se relaxeaza la cate o sueta cu amicii, asa cum l-au surprins recent si paparazzii WOWbiz. Cu zambetul pe buze, marele dinamovist s-a intretinut minute bune cu un tovaras exuberant, intr-un restaurant de fite din Capitala, prietenul lui Ando imbratisandu-l pe acesta de mai multe ori! 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune