LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

In caz de Apocalipsa poti cumpara sfera in care supravietuiesti! Exista o singura problema. Este... Made in China!

Isteria Apocalipsei mayase a cuprins intreaga lume! Un taran chinez, insa, a gasit deja solutia... Sfera de supravietuire! Ai avea incredere in asa ceva? Mai ales ca e... Made in China!

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereLiu Quiyuan (45 de ani), un taran chinez anunta ca are solutia pentru problemele umanitatii: o “sfera de supravietuire” rezistenta la tsunami, anunta portalul descopera.ro. Liu a denumit creatia sa “Arca lui Noe”. Fostul lucrator in domeniul mobilei afirma ca sfera conceputa de el poate rezista atat la tsunami-uri devastatoare, cat si la cutremure. “Chiar daca vor fi valuri de 1.000 de metri inaltime, sfera mea va rezista. E ca o bila de ping-pong - invelisul este subtire, dar rezista la foarte multa presiune”, a declarat Qiyua.

Liu a realizat 7 astfel de “sfere de supravietuire”, fiecare dintre ele costand 48.000 de dolari. Acestea sunt realizate din fibra de sticla amplasata pe un cadru de otel. De asemenea, fiecare “arca a lui Noe” este dotata cu tuburi de oxigen, alimente si apa. Sferele sunt dotate cu centuri de siguranta, “esentiale pentru a trece cu bine de furtuni”, a explicat Liu.

“Sferele sunt concepute pentru 14 persoane, insa este posibil ca 30 de persoane sa supravietuiasca inauntru pentru cel putin doua luni”,  a explicat Liu.

“Sunt atat de bine izolate, incat o persoana poate trai 4 luni intr-o astfel de arca la Polul Nord sau Sud fara sa inghete si fara sa-i fie macar putin frig”, a mai spus inventatorul.

In China, predictiile apocaliptice au provocat panica in randul populatiei. Autoritatile din doua regiuni chineze au anuntat epuizarea stocurilor de lumanari, dupa ce populatia a inceput sa creada ca vor urma 3 zile de intuneric dupa 21 decembrie.

foto: descopera.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate