În ce anturaj a intrat Margherita de la Clejani. Săbii, pistoale și....Atenție, imagini cu impact emoțional

Margherita de la Clejani nu pare afectată de situația în care se află, postările ei de pe rețelele de socializare fiind elocvente.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

În ce anturaj a intrat Margherita de la Clejani. Săbii, pistoale și....Atenție, imagini cu impact emoțional


In articol:

Margherita nici nu știe în ce s-a băgat. În timp ce capul ei este în nori, iar starea ei este una relaxantă, situația devine tot mai îngrijorătoare. Și asta nu doar din cauza cercetărilor făcute de Poliție, ci și din cauza informațiilor apărute despre iubitul Margheritei. Care, spun sursele, are un ”CV” controversat! Imaginile vorbesc de la sine!

Trecutul tânărului pare să fie extrem de tumultuos și presărat cu multe momente violente. Potrivit unor apropiați ai cântărețului, Theodor și-ar fi maltratat, în trecut, iubitele, notează cancan, care a făcut rost și de filmulețe, și de video.

Margherita, ai fost bătută?

Condamnarea pentru consum și deținere de substanțe interzise pare să fie doar o mică parte din ”CV-ul” stufos pe care-l are tânărul ce se iubește cu fiica Clejanilor. 

De-a lungul timpului, Theodor a distribuit în mediul online mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase. Iubitul Margheritei se pare că n-a ezitat să-și împărtășească ”hobby-ul” cu internauții. Nu de puține ori, acesta s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile.

Comportamentul violent de care l-au acuzat apropiații s-a remarcat și în unele postări ale tânărului. Iubitul Margheritei se pare că avea o pasiune pentru arme. Acesta nu ezita să posteze pe Instagram fotografii cu subînțeles în care apar diferite arme. Ba un cuțit, ba un pistol…

În ce anturaj a intrat Margherita de la Clejani. Săbii, pistoale și....Atenție, imagini cu impact emoțional

Conform mărturisirilor unei persoane din anturajul acestuia, în urmă cu ceva timp, Theodor a fost implicat într-o relație foarte serioasă. Doar că iubita de la acea vreme a tânărului ar fi mărturisit prietenilor că Theodor era extrem de posesiv și chiar agresiv. Nu de puține ori, tânărul ar fi bătut-o. Și, mai mult decât atât, acesta și-ar fi forțat iubita să consume anumite substanțe interzise. „Era foarte posesiv cu ea, o bătea și o obligă să se drogheze cu el”, au susținut sursele cancan.

Familia l-a renegat pe iubitul Margheritei

Iar ca tacâmul să fie complet, în urmă cu câteva luni, după ce s-a cuplat cu o tânără care este artist tatuator, Theodor ar fi fost din nou în centrul unui mega-scandal. Acesta ar fi snopit-o pe tânără în bătaie. Iubita lui Theodor s-ar fi ales cu un ochi umflat și cu nasul spart.

”Din cauza comportamentului violent și al «hobby-ului» controversat, familia lui a întrerupt orice legătură. Nimeni din familie nu mai vorbește cu el”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o persoană din anturajul lui Theodor.

Theodor, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate