In ce hal arata apartamentul lui Carmen Harra! Totul e plin de jeg, mucegai, grasime si panza de paianjeni

Carmen Harra a reintrat în posesia apartamentului ei din Bucureşti după aproape 10 ani de procese pe care le-a câştigat definitiv şi irevocabil.

novalue
Autor: I.M.D.

„M-am săturat să plătesc mii de dolari pe hoteluri de fiecare dată când vin în România, când eu am casa mea, cumpărată de mine. Acum, că justiţia mi-a făcut dreptate şi mi-a redat în sfârşit casa după atâţia ani, trebuie să o reamenajez de la zero.

Înăuntru am găsit o mizerie de nedescris după ultimii chiriaşi: un miros insuportabil, haine murdare lăsate morman într-o cameră, pereţii murdari, afumaţi şi plini de pânze de păianjen, vase murdare în bucătărie, aragazul plin de grăsime şi resturi de mâncare, ambele toalete într-o stare deplorabilă, piese de mobilier uzate şi o oliţă plină cu

urină. Mi s-a făcut rău şi mi-a venit să vomit de la atâta mizerie şi miros urât.

De mai bine de o lună îi rog pe foştii chiriaşi să-şi ia toate obiectele din casa mea, însă ei mi-au răspuns înjurându-mă. Ei susţin că în casă au rămas bijuterii şi bani, însă am martori că aici nu există bijuterii şi nici măcar un leu... nu au lăsat niciun obiect de valoare. Tot ce au lăsat va fi ambalat corespunzător şi evacuat din casa într-un spaţiu de unde îşi pot ridica toate obiectele.

Din investigaţiile făcute de avocata mea, dar şi de poliţie, am aflat că în casă locuiau mai multe persoane care nu aveau niciun contract de închiriere pe numele lor. Acestea i-au spus administratorului ba că sunt rude, ba că sunt cunoştinţe. Eu am fost de bună-credinţă şi înţelegătoare şi le-am dat mai mult de 30 de zile acestor persoane să plece din apartamentul meu cu tot cu obiectele lor.
De la administrator am înţeles că de-a lungul timpului au stat în casa mea tot felul de persoane dubioase, iar la un moment dat i s-a cerut o aprobare ca aici să funcţioneze un salon de masaj erotic. Este absolut incredibil cât de tare şi-au bătut joc de apartament cei care mi l-au furat cu acte false!

Dintre obiectele mele nu mai există absolut nimic în această casă.
Aveam mobilă din lemn masiv, un tablou uriaş foarte valoros, covoare cusute manual, candelabre... Totul a dispărut”,
a povestit, pentru ziarulring.ro, Carmen Harra.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ileana Sterp, declarații emoționante despre tatăl ei. Sora lui Culiță a spus de ce nu apare bărbatul în nicio fotografie de familie: "A plecat...acum mulți ani"

Cum arată Claire Boucher, iubita lui Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei

Imagini incredibile din pușcărie cu mafiotul albanez care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul! Dezvăluirile unui fost luptător în Legiunea Străină: ”Îți trimite doi băieți cu...

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies