In ce luni au barbatii mai mult chef de sex

Desi se crede ca vara apetitul sexual este mai crescut, se pare ca iarna dorinta este mai mare, cel putin in cazul barbatilor, este concluzia unei cercetari recente.

Distribuie pe:

fara descriereIn decembrie, barbatii vor mai mult sex ca in oricare alta luna a anului, se arata intr-un studiu citat de Daily Mail, relateaza ziare.com.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, specialistii le-au aratat barbatilor poze cu femei, atat vara, cat si iarna. Celor 114 de barbati participanti la studiu li s-a cerut sa aprecieze gradul de atractie al mai multor femei, la fiecare trei luni, de-a lungul unui an. Mai exact, barbatilor li s-au aratat cate doua poze, una doar cu chipurile femeilor, cealalta cu corpurile acstora, in costum de baie sau cu sanii acoperiti.

Atractivitatea fata de chipul femeilor nu s-a schimbat in cursului anului, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre corp. Barbatii au declarat ca sunt mai excitati cand li s-au aratat poze in lunile decembrie, ianuarie si februarie decat in lunile de vara (iunie, iulie si august). De asemenea, barbatii au declarat ca se simt mai atrasi de partenere in anotimpul rece. Studiul realizat de firma de jucarii sexuale Lovehoney arata ca in decembrie barbatii fac mai mult sex decat in oricare luna a anului.

Care este explicatia pentru acest lucru? Iarna, pielea nu mai este atat de mult kalooga_36441" la vedere", iar placerea de a o descoperi devine mai mare, implicit dorinta sexuala creste. In schimb, vara, pe plaja, de pilda, femeile in costum de baie sunt la tot pasul, ceea ce inseamna ca barbatii au nevoie de mai multi stimuli pentru a fi excitati.

Potrivit altei teorii, nivelul hormonal al barbatilor oscileaza in functie de anotimp si, pur si simplu, masculii se excita mai usor cand este frig.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate