In ce lux se lafaie Adrian Mutu cand merge in vacante! Imagini fabuloase!

Lui Adrian Mutu, atacantul lui Ajaccio, ii place sa traiasca la maxim atunci cand se afla in vacante impreuna cu familia.

Distribuie pe:

fara descriereDe regula, Mutu prefera locurile linistite, retrase, aflate departe ochii curiosilor. "Cand este in vacanta, nu-i place sa fie deranjat de nimeni. Prefera sa stea doar el cu Consuelo si cu copiii. Pentru o vacanta linistita, Adi plateste oricat", a declarat pentru WOWbiz.ro o sursa apropiata internationalului roman.

fara descriereSi pentru a vedea ca lucrurile stau intocmai, WOWbiz.ro va prezinta cateva fotografii absolut senzationale cu Adrian Mutu in vacanta. In imagini apare vila pe care "Briliantul" a inchiriat-o pentru a-si petrece clipe de vis alaturi de Consuelo si copiii sai.

fara descriereVila aflata pe malul marii are o piscina superba care pare ca se uneste la un moment dat cu marea. "Pentru Adi, vacantele petrecute la mare, la caldura sunt cele mai frumoase. Este si motivul pentru care iarna prefera sa mearga in Republica Dominicana, tara natala a sotiei lui, unde este tot timpul foarte cald", a mai precizat sursa WOWbiz.ro

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate