În ce stare a găsit-o Adrian Alexandrov pe Elena Udrea? A vizitat-o la închisoare, iar ce a văzut l-a dărâmat: „Am rugat-o să reziste, să nu cedeze”

Iubitul Elenei Udrea i-a făcut o vizită, iar revederea a fost una dureroasă! Ce își dorește apropiata lui Traian Băsescu?

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani cu exacutare în dosarul Gala Bute, însă la momentul la care ICCJ a dat sentința aceasta plecase deja din România. Ea a fost aretată de autoritățile bulgare, care au găsit-o foarte aproape de granița cu Grecia.

De atunci se află în custodia poliției și a ajuns și în fața magistraților din Bulgaria, care, însă, nu i-au dat vești bune până acum. 

Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic în Grecia, acolo unde a închiriat deja o locuință pentru următorii șapte ani, însă acest lucru nu i-a convins pe judecătorii bulgari. Ea va rămâne în arest până pe 19 aprilie, atunci când se va decide dacă va fi sau nu extrădată în România pentru a-și oispăși pedeapsa. 

Adrian Alexandrov, iubitul ei, a mers în Bulgaria pentru a o vedea și a dezvăluit care este cea mai mare dorință a blondinei în aceste momente! 

Adrian Alexandrov: „ E departe de casă, de copil și de familie. Este singură” 

Chiar iubitul ei este cel care i-a dat vestea că nu va putea să rămână în arest la domiciliu, ci va trebuit să se chinuie, în continuare, într-o celulă dintr-un penitenciar.

Acesta spune că Elena Udrea trăiește un coșmar, mai ales că dorul de casă o apasă foarte puternic și singura ei dorință este să fie alături de copilul ei și să poată să-l strângă în brațe ori de câte ori dorește. 

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Boala de care suferă Elena Udrea de ani de zile! S-a aflat acum, după condamnare. Ce au cerut avocații în fața instanței?

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată

din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult,”, a transmis Alexandrov, conform prezentatoarei de știri Anca Alexandrescu.

Elena Udrea, declarații exclusive după sentința primită

Elena Udrea a oferit primele impresii, după hotărârea Tribunalului Blagoevgrad de a amâna decizia de extrădare. Fostul ministru al Turismului susține că sentința pe care a primit-o în dosarul "Gala Bute" este una dată ilegal și că a fost încălcată Constituția. Ea speră ca magistrații bulgari să analizeze atent întreaga situație și să ia o decizie pe baza probelor depuse la dosar. 

Citeste si: Adrian Alexandrov, apel disperat din Bulgaria! „De la acest moment încolo, orice va fi posibil”. Cum încearcă să o salveze pe Elena Udrea?

  "Vă mulțumesc pentru ocazia de a spune ceva personal. Nu știu dacă voi repeta ceva din ce au spus avocații, pentru că nu am înțeles în totalitate ce au spus! Aș vrea să spun, în primul rând, că plec de la convingerea că de data aceasta am parte de un proces real, nu procesele care mi s-au întâmplat în România.

Am convingerea că stau în fața unor judecători care au venit să asculte situația în care mă aflu, să analizeze din perspectiva legii probele pe care le am depus și să ia o decizie corectă, legală și curajoasă în același timp, pentru că înțeleg, cazul meu în fața tribunalului de aici nu este ușor, măcar din perspectiva presiunii mediatice care există, dar asta arată și la ce presiuni sunt supusă în România, dacă aici, în Bulgaria, există atât de mult interes pentru situația mea. Aș spune distinsului tribunal că este o ocazie, nu doar de a soluționa o cerere de extrădare, ci de a scrie istorie. Cazul meu nu este doar unul cu justiția din România, este un caz care privește justiția europeană.

Decizia care se cere a fi executată prin acest mandat european s-a dat în România nu doar cu încălcarea legilor românești, nu doar cu încălcarea Constituției României, s-a dat cu încălcarea Curții Europene de Justiție. Aceeași decizie care se cere a fi executată acum, statul român a cerut să fie executată în 2018 și atunci s-a emis un mandat internațional de arestare împotriva mea. Atunci am fost arestată trei luni, după care statul român și-a retras acuzațiile împotriva mea. CCR a constatat că am fost condamnată ilegal și a cerut eliberarea mea și și a retras mandatul de arestare internațională.", a declarat Elena Udrea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Elena Udrea. Adevărul despre sumele pe care le are în conturi

Are sau nu Elena Udrea șanse să scape de pedeapsa cu închisoarea: Avocatul fostului ministru: ”Este foarte posibil”

Unde își petrece Elena Udrea nopțile, în arestul din Bulgaria! Politiciana laudă justiția țării vecine

HOROSCOP IUNIE! Ce schimbări majore vor fi în luna Iunie pentru toate zodiile

Începe UN NOU RĂZBOI în Europa?! Vestea cumplită venită în miez de noapte

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Fără vize în Statele Unite? Anunțul așteptat de România de decenii

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies