În ce zi va fi prima lună plină din octombrie. Când trebuie să te uiți pe cer ca să n-o ratezi

Iată în ce zi va pica prima lună plină din octombrie!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Iată în ce zi va pica prima lună plină din octombrie!


In articol:

Luna plină reprezintă „lumea interioară“, emoțiile noastre ascunse, dorințele, temerile / grijile noastre și visele noastre. Reprezintă sentimentele noastre, convingerile noastre inconștiente, trecutul. Luna ne oferă abilitatea de a simți, de a învăța din trecut și de a debloca și exprima esența noastră în mod creativ.

În timpul unei Luni Pline, Luna stă opusă Soarelui, complet iluminată de lumina sa. Prin urmare, Luna și Soarele se află pe laturile opuse ale zodiacului în timpul unei luni pline ... ceea ce poate crea un aspect provocator sau intens al energiei, dar și un potențial foarte puternic, deoarece Lunar și Soarele (yin și yang) sunt în echilibru armonic natural.

Citeste si: Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Energia lunii pline (influențată de tranzitul actual al zodiacului) este sporită și emoțiile, sentimentele, procesele mentale, visele etc. sunt amplificate. Când Soarele și Luna se opun reciproc în timpul lunii pline, acest lucru poate provoca tensiune și o stare inconfortabilă.

Când este prima lună plină în octombrie 2020?

Luna plină este un moment minunat pentru a „face baie la lună” - pur și simplu stați sub lumina lunii și meditați. Pe măsură ce inspirați, permiteți lunii să vă încălzească inima și extindeți frumusețea momentului prezent. Această seară poate avea potențialul de a calma și de a lua multe greutăți de pe sufelt.

Astfel, luna plină din octombrie va avea loc chiar în a doua zi a lunii! 2 octombrie este ziua când luna se va vedea în toată splendoarea ei, pe bolta cerească.

 

 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Șoc total în România: COVID-19 a lovit chiar acolo unde nu trebuia absolut deloc

Care este rețeta originală a celebrei salate de boeuf. A fost inventată de Lucien Olivier și ținută secretă mult timp. Ce au schimbat românii la ea

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Horoscop marți, 29 septembrie! Nativii din zodia Leu au parte de noi provocări

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies