In ciuda frigului, marii nostri sportivi au impartit ajutoare nevoiasilor!

Ilie Nastase, Elisabeta Lipa, Otilia Badescu, Camelia Potec sau Roxana Scarlat, insotiti de presedintele ANST, Carmen Tocala, au impartit astazi, in ciuda vremii potrivnice, cadouri si ajutoare intr-un camin pentru persoane varstnice aflat la manastirea Pasarea. ##VIDEO11726##

Distribuie pe:

##GALLERY54##

fara descrierefara descriereMarile personalităţi din lumea sportului raman si mari caractere, lucru dovedit si astazi, in jurul pranzului, cand căminul pentru persoane vârstnice al mănăstirii Pasărea a fost vizitat de Carmen Tocala, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Otilia Bădescu, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Roxana Scarlat şi Adrian Pigulea, toti incarcati cu cadouri si ajutoare pentru batranii retrasi aici. Rand pe rand, campionii nostri au gasit cateva minute de discutii cu mai toti locatarii asezamantului, interesandu-se de soarta lor, incurajandu-i si promitandu-le ca vor mai veni pe la ei si in alti ani, tot in postura de Mos Craciun. Intalnirea a fost incarcata de emotie reciproca, iar aparitia atator nume mari la caminul manastirii Pasarea a reprezentat cu siguranta un eveniment.

fara descrierePresedintele ANST, Carmen Tocala, a declarat ca actiunile umanitare nu se vor opri aici si ca urmatorul popas va fi facut in casele fostilor mari sportivi ajunsi in situatii delicate: "Suntem profund recunoscatori tuturor celor care, de-a lungul anilor, ne-au reprezentat cu mandrie, consecventa si demnitate. Fara îndoiala, avem datoria de a fi impreuna cu ei si de a le oferi un suport moral. Am convingerea ca, in acest context, cei mai potriviti mesageri ai omeniei sunt sportivii însisi”.

 

Video si foto: Sorin CIOPONEA si Ionut PAUN

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate