In ciuda kilogramelor in plus are un succes nebun la barbati! Uite imaginile cu care i-a dat pe toti pe spate

Are 27 de ani şi tabloidele se referă la ea ca fiind "fotomodel". Majoritatea spun însă că poate s-au schimbat peste noapte standardele în modelling, pentru că nimeni nu înţelege cum ar putea practica ea această profesie.

Distribuie pe:

fara descriereAmber Rose umblă mai mult dezbrăcată şi are un succes nebun la bărbaţi după cum comentează tabloidele americane.Nimeni nu îşi explică succesul ei, deoarece Amber este departe de a fi slabă: „E grasă, dar puţin îi pasă!”, spune lumea la unison. Fapt pe care îl întăreşte şi Amber: „Da sunt grasă şi? Care este problema? Nimeni nu mă poate opri să fiu sexy! Secretul meu? Sunt aşa cum sunt şi nu îmi pasă!”, a explicat ea concret presei. „Şi da, îmi place să umblu goală!”, a adăugat Amber.

Nu demult, Amber Rose, care printre altele este şi fosta iubita a lui Kanye West, şi-a făcut de cap în Barbados. Şi acesta nu este singurul loc (inclusiv evenimentele la care fotografii o pozează în neştire), unde ea îşi etalează proporţiile. By the way: şi-a postat singură pe Twitter poze cu ea în costum de baie, făcând scufundări. Ca un fapt inedit, Amber nu a arătat întotdeauna aşa, silueta sa „iniţială” fiind de silfidă.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate