Vedete

În ciuda procurorilor! Dani Mocanu şi-a făcut de cap, în Italia, după ce un an nu a avut voie să iasă din România

Dani Mocanu pare să treacă prin momente din ce în ce mai bune atunci când vine vorba de problemele penale cu care s-a confruntat în ultimul an.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Astfel, după ce dosarul în care a fost acuzat de proxenetism a fost întors la procurori, judecătorii constatând că manelistului i s-au făcut nedreptăţi în anchetă, Dani Mocanu a primit de curâd încă o veste extrem de bună.

Mai exact, judecătorii au decis că manelistul are voie, de acum înainte, să plece din ţară petru a onora concertele pe care le-ar avea prin diverse cluburi din Europa şi, mai mult decât atţt, are voie să vorbească, legal, din nou cu fraţii săi, unul dintre aceştia fiind şi el parte în dosarul de proxenetism. ”După mai bine de un an de zile mergem din nou prin toată Eeuropa. A trecut mai bine de un de zile în care eu nu am putut pleca din ţară să îmi desfăşor activitatea şi am pierdut mii de concerte. Azi, domnul Judecător de la Tribunalul Dâmboviţa, mi-a aprobat cererea şi mi-a permis, în sfârşit, să pot pleca din ţară pe baza contractelor aduse în faţa instanţei şi, tot azi, domnul Judecător a decis că este momentul să pot lua legătura cu fraţii mei”, a anunţat Dani Mocanu pe contul său de socializare.

Şi, evident, nu a pierdut prea mult timp în România, el fiind solicitat pentru o serie de concerte în Italia, primul dintre ele având loc în Veneţia, într-un club frecventat de româii de acolo. Iar în respectivul stabiliment, Dani Mocanu a făcut un adevărat show, ba chiar mai mult, el a câtat cu două ore peste programul pe care îl negociase, de drag că este, în sfârşit liber să colinde cluburile din Europa. Apoi, aşa cum era de aşteptat, celebrul manelist a făcut ”victime” şi printre domnişoarele care, o noapte întreagă, s-au unduit în ritmurile manelelor cântate de acesta. Mai exact, el s-a fotografiat, spre dimineaţă, înconjurat de trei dintre fanele lui, cu toatele părâd mai mult decât încântate că au ocazia să se bucure de atingerile celebrului artist.

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât Smiley, Inna sau Delia

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.
”Este o făcătură, cu siguranţă. Eu, la fel că şi alţi manelişti, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru nişte interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, aşa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvună, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătură între mine şi diverse prostituate, dar nu le plasăm, nu mă întreţin ele, nu există aşa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victima, am căzut la mijloc”, spunea, anul trecut, Dani Mocanu, imediat după ce a ieşit din spatele gratiilor, el fiind eliberat sub control judiciar.
 

Galerie foto