In copilarie, Nadia Comaneci a fost de trei ori la un pas de moarte! Afla toate detaliile despre cutremuratoarele momente in care mana divina a ocrotit-o

Nadia Comaneci (51 de ani), cea mai valoroasa gimnasta a lumii, a traversat trei momente de cumpana in copilarie. Viata ei a atarnat de un fir de ata, dar Dumnezeu a ocrotit-o de fiecare data! ##VIDEO5667##

Distribuie pe:

fara descriereIn cartea ei, "Scrisori catre o tanara gimnasta", lansata nu cu mult timp in urma si in Romania, Nadia Comaneci (51 de ani), cea mai valoroasa  gimnasta a lumii, a amintit trei dintre momentele copilariei ei, care au reprezentat adevarate cumpene de viata. Fosta mare gimnasta descrie cu lux de amanunte acele etape de viata, in care se poate spune ca a fost ocrotita de Dumnezeu. Primul dintre el s-a consumat  la nastere, cand medicii au constatat ca Nadia are doua hematoame la cap, asemenea unor pungi imense, pline cu puroi. Rezervati, doctorii i-au spus Stefaniei Comaneci, mama Nadiei, ca oricand se poate astepta la ceva grav. Atunci s-a produs prima minune! Sfatuita de o batrana, Stefania a asezat-o pe Nadia pe pragul bisericii din Onesti, intr-o dimineata, la momentul intrarii preotului, si a trecut apoi de trei ori peste ea, cum spunea descantecul. "La doar cateva zile acel rau disparuse ca prin farmec, iar fata nu a mai avut nimic. Ce-mi spusese batrana functionase de minune", a povestit Stefania Comaneci pentru WOWbiz.ro.

Doi ani mai tarziu, Nadia avea sa treaca a doua cumpana. Aflata in casa bunicilor, mama Nadiei se pregatea sa o culce in patut. Furtuna de-afara se intetea de la o clipa la alta, iar grindina incepuse sa bata nervos pe acoperisul firav al casei.Cu mai putin de un minut inainte ca plafonul sa se prabuseasca sub furia bucatilor de gheata, bunicul Nadiei, trimis parca de Providenta, a reusit sa o scoata pe fetita din incapere! "Daca el nu venea, nu stiu ce s-ar fi intamplat. Cel mai probabil ar fi fost o nenorocire. Dar Dumnezeu a fost si de aceasta data langa noi", a adaugat mama Nadiei Comaneci.

Seria incercarilor nu avea sa se opreasca aici pentru cea care avea sa ajunga regina gimnasticii mondiale. La varsta de cinci ani, in timp ce traversa un pod inalt de aproape 6 metri, Nadia a alunecat si a cazut de foarte sus, ridicandu-se apoi miraculos, fara a pati absolut nimic. "Cand am vazut-o ca aluneca de pe pod am simtit ca innebunesc. Aproape ca-mi pierdusem cunostinta. A fost, din nou, o minune. Dumnezeu mi-a intins mana ocrotitoare, iar fata nu a patit nimic", a mai spus Stefania Comaneci. Despre toate aceste clipe in care Divinitatea a fost de partea ei, Nadia Comaneci a povestit pentru WOWbiz.ro.

"Rugamintile celor dragi, inaltate catre Dumnezeu, te feresc de pericole. Nu pot sa spun exact la ce varsta am aflat despre aceste trei intamplari. Din ce imi aduc aminte, le-am auzit de la mama, pe la 6-7 ani. Dar parca am senzatia ca le stiu de cand m-am nascut. Cand suntem mici nu realizam pericolele care ne pandesc. Cred insa ca avem ingeri pazitori care ne ocrotesc, care se regasesc fie in mama, in tata sau in bunici. Pe mine mama si tata m-au facut sa cred in Dumnezeu, sa ma alatur de mica bisericii. Sunt o persoana care crede in puterea protectoare a lui Dumnezeu", a tinut sa precizeze emotionata Nadia Comaneci pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate