În “Dragoste si secrete”, Sevda si Ali, în mare pericol!

În această seară, de la ora 20:00, în “Dragoste și secrete”, Sevda și Ali, în mare pericol!

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere

Sevda si Ali cad în mâinile lui Vedat si ale oamenilor săi. Eliberarea lor depinde de gasirea lui Pilot dar aceștia nu pot face nimic pentru asta.

Citeste si: Ali din serialul turcesc ”Dragoste și secrete” trăiește o frumoasă poveste de dragoste în afara platourilor de filmare. Cu cine se iubește celebrul actor!

fara descriere

Sevda este în mare pericol. Ali încearcă să rezolve problemele, însă situația se complică. Situația devine extrem de tensionată și periculoasă pentru cei doi îndrăgostiți. Visând să aibă o viață alături de Duygu, Pilot își face noi dușmani.

Citeste si: Cea mai mare slabiciune a lui Keremcem. Telespectatorii il vor putea revedea pe celebrul actor turc incepand din 15 iulie, la Kanal D, in serialul „Dragoste si secrete”

fara descriere

Citeste si: “Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala!

În această seară, noi încercări îi așteaptă pe Ali (Keremcem) și Sevda (Ozgu Kaya), în serialul “Dragoste și secrete”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Nu ratați “Dragoste si secrete”, cu Keremcem și Ozgu Kaya, în rolurile principale, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate