In fata ei ingenuncheaza toata familia Castellano! Ea este fata care le-a furat inimile lui Vincenzo si lui Ciro!

Sunt bogati si isi permit sa petreaca prin cele mai luxoase locatii din Bucuresti! Atunci cand nu este in clubul pe care-l patroneaza in zona lacului Herestrau, familia Castellano se bucura de compania prietenilor prin zone bine alese.

Distribuie pe:

fara descriereVincenzo, in restaurant, se joaca cu Maya, fiica lui de doi aniCiro, Vincenzo si Joshua Castellano s-au revazut cu designerul la un restaurant select, unde au discutat minute bune despre afaceri. Sotul Antoniei nu se putea lipsi de Maya, fiica lui, si a scos-o in lume...fara descriere

In  timp ce rudele lui discutau despre afaceri, Vincenzo si-a distrat fetita in incinta localului. Micuta radea cu gura pana la urechi, caci tatal ei ii facea toate poftele.fara descriere

Sotul Antoniei nu e singurul care spune ca nu poate trai fara Maya! Fetita este adorata de toti membrii familiei, in special de Ciro, bunicul ei.

fara descriereCatalin Botezatu pleaca de la intalnirea cu barbatii Castellanofara descriere

“Nu pot sa concept o zi fara Maya. Nu  putem sa stam fara ea. Este minunea noastra si o iubim foarte mult toti. O luam peste tot, oriunde mergem noi, merge si ea. E bucuria casei noastre si toata lumea o iubeste. Oriunde merg, primul lucru la care ma gandesc este ea, pentru ca Maya este cea care primeste cadouri. Ei ii cumpara bunicul de toate, ea este ingerasul nostru. E sufletul meu si o iubesc mult", a declarat Ciro, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate