In Israel au inceput sa cada rachete, iar Patriarhia trimite romani in "Tara Sfanta"!

Desi in Israel razboiul sta sa inceapa, dupa ce gruparea Hamas a lansat recent o racheta care a explodat in apropierea orasului Tel Aviv, pelerinajele din Romania catre Tara Sfanta nu au fost sistate! Chiar azi, un grup de 40 de romani a plecat catre Israel, excursie organizata de agentia Patriarhiei Romane!

Distribuie pe:

 

fara descriere

Tensiunile sunt intinse la maximum in Fasia Gaza, dupa ce o racheta a palestinieilor de la Hamas a cazut noaptea trecuta langa orasul israelian Tel Aviv. Mai mult, conflictul din zona ia amploare, iar multe publicatii internationale scriu despre iminenta inceperii unui  nou razboi in Fasie.

Cu toate acestea, agentiile de turism din tara noastra care opereaza excursii in Israel nu au sistat pelerinajele in Tara Sfanta. Una dintre agentii este chiar Basilica Travel, adiministrata de Patriarhia
Romana, si care a trimis chiar azi un grup de 40 de persoane in Israel.

"Azi au plecat mai multe persoane in Israel, iar urmatoarea excursie se organizeaza in perioada 3-9 decembrie. Obiectivele turistice sunt foarte multe, in toata tara (n.r.- Israel). Nu avem noi nicio treaba cu razboiul", a declarat pentru WOWbiz.ro una dintre reprezentantele agentiei coordonate de Patriarhie. Potrivit acesteia, o excursie in zona costa aproximativ 600 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate