În ”Lacrimi la Marea Neagră”: Vedat jură răzbunare

Adevărata luptă dată de Nefes și Tahir, care și-au unit destinele, pentru a-l salva pe Yigit, abia începe.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Din prima zi, de când au intrat în “rândul lumii”, tinerii însurăței sunt hotărâți să înfrunte loviturile vieții, unul lângă celălalt.

“Nebunul” Tahir se simte mult mai puternic acum, mult mai sigur pe forțele sale, de când este cu Nefes. Pentru cei doi indragostiti situatiile grele par mai usor de infruntat.

Citeste si: Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, sosia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră” Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două

fara descriere


“Urletele” de răzbunare ale lui Vedat încep să răsune! Bărbatul pune la cale un plan monstruos, menit să distruga relatia lui Nefes și Tahir.
Orbit de mânie, Vedat promite să-l omoare pe Tahir. Mercan, tânăra care era îndrăgostită nebunește de Tahir, și care suferă pentru că acesta s-a căsătorit cu Nefes, devine victima planului malefic al lui Vedat.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagra": “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

fara descriere

Nu ratati un nou episod din ”Lacrimi la Marea Neagră”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate