In luna martie, seniorii se pot bucura de un credit rapid promotional de la Provident!

Stim ca pensionarea nu inseamna, de multe ori, decat un nou inceput. Mai mult timp pentru tine, pentru planurile tale si pentru cei dragi. Astfel, pentru ca planurile tale sa fie mai usor de indeplinit, Provident Financial Romania a creat special pentru seniori un credit rapid promotional.

Produsul ProviSenior iti ofera posibilitatea de a obtine un credit IFN cu dobanda redusa. In plus, ai si o  Asigurare de Viata si Accidente gratuita, activa pe toata perioada de creditare.

 

Astfel, in perioada 02- 22 martie 2021, te poti bucura de un credit rapid promotional cu:

  • Sume cuprinse intre 500 si 15.000 de lei
  • Reducere de 10 puncte procentuale la rata dobanzii
  • Rate fixe saptamanale
  • Asigurare de Viata si Accidente gratuita

 

Asigurarea de Viata si Accidente pentru creditul ProviSenior acopera urmatoarele riscuri:

  • Spitalizare din accident
  • Interventii chirurgicale din accident
  • Arsuri din accident
  • Fracturi din accident
  • Deces din accident
  • Deces din imbolnavire

 

Asigurarea este inclusa in pachetul ProviSenior prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL, in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin- Sucursala Bucuresti.

 

Aceasta este optionala, fiind oferita doar la cererea clientului, si este valabila pe toata durata contractului de credit rapid. Cu alte cuvinte, asigurarea nu este obligatorie pentru acordarea imprumutului promotional si, prin urmare, nu influenteaza in niciun fel conditiile creditului aprobat.

 

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Conditiile minime de acordare a creditului rapid ProviSenior sunt asemanatoare cu cele pentru accesarea unui produs Provident standard si nu ai nevoie de garanti sau garantii:

            ✔ Persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 60 de ani si are un cupon de pensie       pentru limita de varsta

            ✔ Venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil

            ✔ Adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei

            ✔ Un numar de telefon valabil

 

Solicitarea unui credit rapid ProviSenior cu rate fixe saptamanale si valori cuprinse intre 500 si 15.000 de lei se poate realiza fie prin intermediul Departamentului de Relatii cu Clientii (la numerele de telefon cu tarif normal 021 275 75 75/ 021 9877), fie prin intermediul reprezentantilor de vanzari ai institutiei financiare nebancare Provident Financial Romania.

 

Contractul de credit rapid promotional trebuie fie semnat pana in 23 martie 2021, inclusiv. Regulamentul integral si detaliat al campaniei poate fi consultat accesand pagina ProviSenior.

 

De asemenea, poti obtine informatii suplimentare despre aceasta promotie adresandu-te Organizatorului, pe intreaga durata a Campaniei, la numarul de telefon cu tarif normal 021 9877.

 

Totodata, daca preferi sa faci o solicitare online, poti aplica  completand formularul disponibil pe pagina site-ului Provident.ro mentionata anterior.

 

Dupa introducerea datelor tale personale (nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail), un reprezentant Provident te va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi consultanta si a prelua solicitarea ta.

 

Asadar, daca te incadrezi in categoria de varsta 60+ si ai planuri pe care vrei sa le duci la bun sfarsit cat mai curand, in luna martie poti rezolva totul mai usor impreuna cu Provident si creditul rapid ProviSenior!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Calendarul ortodox sâmbătă, 8 mai 2021. Ce sfânt este sărbătorit de creștini

Când pică Paștele în 2022. Cum se calculează data Paștelui

Izvorul Tămăduirii 2021. Ce se face cu Aghiasma Mică care se sfinţeşte în Vinerea Luminată

Horoscop Zilnic Duminică 9 Mai 2021: Pentru Gemeni este o zi foarte bună, si o zi productivă pentru nativii Capricorn

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

China înfruntă SUA și în Oceanul Atlantic. Avertismentul comandantului forțelor SUA din Africa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies