Vedete

In mare nevoie de bani, impresarul lui Nicolae Guta isi vinde masina! Vezi ce pret cere Marian, fiul de la Petrosani al manelistului!

Marian, fiul lui Nicolae Guta, se ocupa de organizarea spectacolelor manelistului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


In mare nevoie de bani, impresarul lui Nicolae Guta isi vinde masina! Vezi ce pret cere Marian, fiul de la Petrosani al manelistului!
icon photo

Nicolae Guta are cinci copii la Petrosani, cel mai mare dintre acestia, Marian, fiind si impresarul manelistului. La inceput de an, Marian a avut nevoie de bani si a scos la vanzare  o masina fabricata in 2011, pe care cere aproximativ 3.000 de euro. (vezi cu cati bani va ramane Cristina dupa divortul de Nicolae Guta)

„Vand Bmw 320 E46, inmatriculat recent, Unic Proprietar , Motor 2.0 136 cp Diesel , Cutie Manuala 5+1 , Asigurare Itp valabil, ofer fiscal la zi, masina arata si functioneaza impecabil ! Pret 2950 Euro negociabil”, se arata in anuntul fiului lui Nicolae Guta.

Familia Guta s-a specializat in vanzarea de masini

Marian nu este singurul din familia Guta care se ocupa cu vanzarea de masini. Nepotul sau, Gabriel, fiul Nicoletei Guta, este implicat in aceasta afacere de cativa ani, in timp ce Ionica, sotul Nicoletei, este un dealer de masini la mana a doua cu o vechime de aproape un deceniu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune