In marea finala a emisiunii Dansez pentru tine se danseaza musical, Bollywood si street dance! Vor fi castigati 147.000 de euro!

Dupa sase editii in care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la Dansez pentru tine se pregatesc de marea finala.

Distribuie pe:

fara descriereDrept rasplata pentru efortul depus si pentru dedicarea cu care lupta prin dans pentru a-si vedea visurile devenite realitate, concurentii vor fi rasplatiti cu nu mai putin de 147.000 de euro. În ultima editie din acest sezon toate perechile ramase in concurs vor dansa musical si, la alegere, Bollywood sau street dance.  

Fericitii care, in urma votului telespectatorilor, vor fi declarati ocupantii locului I, vor fi rasplatiti cu trofeul emisiunii Dansez pentru tine si cu 60.000 de euro. Urmatorii clasati vor primi 20.000 de euro, iar ocupantii locului al III-lea, 15.000 de euro.

fara descriereFiecare caz umanitar pentru care vor dansa mâine seara perechile formate din Inna si Emil Rengle, Horia Tecau si Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru va primi suma de 3000 de euro. Iar premiile speciale nu se opresc aici, pentru ca fiecare concurent din acest sezon va primi un ajutor financiar pentru a face un prim pas in indeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate